HOTLINE +46 8 40835698
Kostnadsfri tur- och returfrakt
30 dagars returrätt
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Kostnadsfri tur- och returfrakt
30 dagars returrätt
 

 
 
 

Polaroid Glasögon

 
 
 
 

Produktgrupp

Märke

bågform

Bågtyp

Glasfärg

      

Storlekar

 • XXS
   (28)
 • XS
   (38)
 • S
   (105)
 • M
   (109)
 • L
   (6)

Pris

 • Under 499 (8)
 • 499 – 999 (279)
 •  
 
Filtrera
 
Sortierung
 
287
 
 
Products/Page
 
Sortering
 
 

Sortering

 • sortera efter pris (lägst pris först)
 • högst pris först
 • order by salesrank
 • Sortera efter när artikeln kommit ut på marknaden
Filtrera
 
 
1/6
1/6
2 3
4 5 6

Lion:Users:johanna:Desktop:EO SEO final:MLJ - noch nicht komplett (nur DE, UK, FR):Polariod Brillen:pexels-photo-192440.jpeg

En speciell syn med Polaroid-glasögon


Polaroid-glasögon? Säkert har ordet Polaroid varit bekant för dig i ett annat sammanhang. Polaroid är utan tvekan ett traditionellt varumärke inom fotograferingen. Företaget har kunnat göra ett namn för sig själv över hela världen, speciellt genom sina kameror. Utan Polaroid vilade inte på sin framgång, utan utvidgade det högkvalitativa arbetet till andra områden. Så blev de exempel en tillverkare av Polaroid-glasögon. Polaroid-glasögon representerar utmärkta kvalitetsstandarder. Grundaren av Edwin Land varumärket känns särskilt igen. Han var till att börja läkare och befattade sig därför, förutom designen, i stor utsträckning med skyddet av ögonen med Polaroid Eyeware. Under tiden utvecklade Polaroid en speciell beläggning av glasögonen för att skydda ögonen och glasögonen själva. Här berättar erfarenheten med Polaroid-glasögonen sin egen berättelse, eftersom de som bär dem berömmer det högkvalitativa materialet, det speciella utförandet och den framträdande designen av Polaroid-glasögon. Oavsett om du letar efter Polaroid-glasögon för kvinnor eller Polaroid-glasögon för män - låt dig inspireras av dessa unika modeller.


Polaroid-glasögon

och kända personer

Speciellt kända stjärnor är besatta av Polaroid-glasögon och gillar att fotograferas med dessa speciella modeller. De berömda fans från olika delar av världen av de rika och vackra: DJ Dou The Tripletz gillar att festa med Polaroid-glasögon under sina spelningar. Den populäre blogg-ikonen Tosha Eason blev också kär i dessa unika glasögon och gillar att använda dem för sitt online-utseende och för att komplettera sina speciella outfits. Samma sak gäller för Cara Delevingne. Den populära modellen bär ofta Polaroid-glasögon offentligt.

Teknologin hos Polaroid-glasögon

Polaroid-glasögon inte bara fascinerar med sin fashionabla och anmärkningsvärda design, men speciellt med sin högkvalitativa utrustning. Sedan grundandet har dessa modeller betraktats som ett insider-tips för polariserade glasögon. Polaroid Suncover glasögon finns som vanliga solglasögon eller som Polaroid-glasögon med dioptrisk styrka. Oavsett vilken modell du väljer, oavsett om det är Polaroid-sportglasögon eller Polaroid-fästglasögon - du kommer alltid att dra nytta av det utmärkta utförandet. Alla Polaroid-glasögon är försedda med ett polariserande filter. För att göra detta ännu tydligare: detta är Polaroid UltraSight-glasögonen. De karaktäriseras av att erbjuda en perfekt sikt och ett gott skydd. Glasögonens kärna är gjord av ett polariserat ljusfilter. Den är omgiven på båda sidor av en UV-absorberare som filtrerar UVA-, UVB- och UVC-strålar och ger därför ett perfekt skydd för dina ögon. Men detta är inte allt: För att ge ett perfekt skydd för glasögonen är de täckta av en stötdämpande beläggning. Detta ger en reptålig yta för Polaroid-glasögonen.


Vilka glasögon passar mig bäst?

Det är uppenbarligen inte så enkelt att hitta de perfekta glasögonen eftersom det finns så många möjligheter och det finns så många fina modeller. Men du kan underlätta din sökning genom att använda filter. Därför ser du bara glasögon som passar din sökning och dina behov. Om du letar efter speglade Polaroid-glasögon, ställer du in filtret enligt dina behov och sålunda ser du bara modeller som passar din sökning. Nu behöver du bara ladda upp ett foto av dig själv, så att du kan prova glasögonen på nätet. Dessutom kan du här välja din lämpliga dioptriska styrka hos Polaroid-glasögon. Efter att ha hittat de perfekta glasögonen behöver du bara välja standard- eller expressfrakt och betalning. Tack vare Polaroid-glasögongarantin kan du returnera dem om du inte gillar dem. Detta erbjudande gäller dock endast för glasögon som inte är specialtillverkade för dig.

Våra tjänster

Om du har några frågor angående våra modeller eller din beställning, kan du kontakta vår kundsupport. De kommer gärna att hjälpa dig med dina problem angående Polaroid-glasögon.

Om oss

I vårt företag möter glasögonexperter mode-entusiastiska kunder. Eftersom vi inte bara säljer högkvalitativa modeller, men också fäster vikt vid den fashionabla aspekten - det är därför vårt motto är: SE OCH BLI SEDD. I vår Polaroid-glasögonbutikhittar du ett stort urval av modeller. Få en översikt över Polaroid-glasögon och de tillämpliga priserna för Polaroid-glasögon. Dessutom hittar du i vår webbshop många andra högkvalitativa märken och attraktiva mönster. Så ta en titt på vår butik och övertyga dig om det stora utbudet, de billiga priserna och de attraktiva och moderna designerna.

Behöver du hjälp?
Tveka inte, bara ring. Vi hjälper dig gärna:
+46 8 40835698
Må.-fr. kl. 10–18
 
Returnera beställning
 
Vår butik
 
VIDEO TUTORIALS