HOTLINE +46 8 40835698
Kostnadsfri tur- och returfrakt
GRATIS EXPRESSLEVERANS
GRATIS EYESHAKER MEDFÖLJER VARJE
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Kostnadsfri tur- och returfrakt
30 dagars returrätt
 

Maui Jim Solglasögon

 
 
 

Produktgrupp

Glasfärg

         

Storlekar

 • XXS
   (3)
 • XS
   (6)
 • S
   (58)
 • M
   (155)
 • L
   (167)
 • XL
   (87)
 • XXL
   (28)

Pris

 • 1 200 – 2 000 (10)
 • 2 000 – 3 000 (222)
 • 3 000 – 5 000 (291)
 • Över 5 000 (8)
 •  
 
Filtrera
 
Sortierung
 
531
 
 
 
 
 
 

Sortering

 • sortera efter pris (lägst pris först)
 • högst pris först
 • order by salesrank
 • Sortera efter när artikeln kommit ut på marknaden
Filtrera
 
 
1/12
1/12
2 3 4
10 11 12

Maui Jim solglasögon

Färg. Klarhet. Detaljer – Maui Jim erbjuder en synupplevelse

Ett hawaiianskt ordspråk lyder: ”Oi kau ka lau, E hana I ola Honua – lev ditt liv medan solen ännu skiner.”

Denna mening har märket Maui Jim anammat på ett sätt som gör att Maui Jim solglasögon märkbart urskiljer sig från den breda massan i glasögonuniversumet. Den traditionella O´hana-känslan bestående av en mix av hawaiianskt lugn och Aloha-spirit sprids över hela världen på samma sätt idag med över 700 medarbetare som när det i sina tidiga dagar blott var ett enmansföretag.

Maui Jim solglasögon modeller kännetecknas av den enastående bärkomforten som uppkommer tack vare den låga vikten, bågarnas coola design som alltid kommer med en nypa hawaiiansk livsglädje och genom bågmaterialens kvalitet – men framför allt utmärker sig solglasögon från Maui Jim genom sikten. Företagets filosofi följer textraden från rapparen Celph Titled i Army of the Pharaohs-tracket “Seven“: “You can say that you specialize but Pharaohs will optimize.“

Maui Jim solglasögon PolarizedPlus2® är det magiska konststycket som det amerikanska företaget gjort till en riktig affärsmässig tungviktare. Glasteknologin står pall mot tuffast tänkbara förutsättningar och imponerar inte bara med skydd mot bländande ljus och skadliga UV-strålar, utan förstärker även de naturliga färgerna på ett sätt som ingen annan glasögonproducent har lyckats lika elegant och detaljtroget med på den konkurrensutsatta solglasögonmarknaden.

Maui Jim solglasögons historia

Redan år 1980 startade firman sin framgångssaga som ett enmansföretag lett av grundaren William Hester, som på en strand vid Ka’anapali i LahainaMaui började använda sina första Maui Jim solglasögon ute bland folk. Än idag är glasögonen kända för att även i bländade solsken kunna skapa glasklara färger som gör att glasögonbärarna kan njuta av sin omgivning fullt ut. Kanske är det en av anledningarna till att Hester lät sig inspireras av sin huspapegoja Jimmy, inte bara till företagets namn utan även vad gäller Maui Jim solglasögon loggan.

I förvissningen om att färg och ljus är nyckeln till mänskliga erfarenheter började Hester arbetet med att optimera solglasögonbärarens sikt. Genom åren har hawaiianen utvecklats till ett av de ledande företagen inom områdena polariserade glas och spegelglas.

Så är det än idag. Funktionalitet och sikt, framför allt i form av sofistikerad glasteknik står fortfarande i centrum för företagets filosofi. Samtidigt blir Maui Jim solglasögon modeller även allt trendigare och modernare, utan att för den sakens skull slaviskt följa alla nya fashiontrender. Nya Maui Jim solglasögon kreationer designas och nagelfars än idag vid firmans huvudsits på den näst störta hawaiianska ön, medan produktionen till största del sker på andra platser såsom Peoria, Illinois eller i europacentralen i Braunschweig.

Med den ökande populariteten har även förfalskare fått upp ögonen för solglasögonen, som nu nästan har nått kultstatus. Med hjälp av ett par enkla knep kan dock Maui Jim solglasögon original relativt enkelt särskiljas från Maui Jim solglasögon kopia. Vid sidan av solglasögonens kvalitet skvallrar även Maui Jim soglasögon pris om deras äkthet. Till följd av den höga glaskvaliteten finns knappt en övre prisgräns, men priserna faller aldrig under 1350 kr, vilket gör att de befinner sig i ”prisklass premium” för solglasögon. Dessutom kännetecknas solglasögonen genom att namnet ”Maui Jim” är skrivet i snirklig text på övre kanten av högre glasögonglaset och på skalmens sida. Dessutom känns en äkta Maui Jim igen genom sin vikt. Här gäller devisen: ”Ju lättare desto troligare”, eftersom man till följd av dess lätta vikt enkelt kan glömma bort att man över huvud taget bär ett par solglasögon från Maui Jim på näsan.

Du bör även hålla fingrarna borta från modeller som inte levereras i Maui Jim solglasögon etuilådan med den kända papegojaloggan och den färgglada påsen som även kan användas som Maui Jim glasögonputsduk. Då har du högst troligt med en Maui Jim solglasögon förfalskning att göra, särskilt om märkesnamnet till råga på allt är felskrivet.

Eftersom marknaden idag bokstavligen översvämmas av Maui Jim solglasögon kopior och Maui solglasögon förfalskningar gäller den gamla devisen: ”Ha ögonen med dig vid glasögonköp!”

Vidtag alltså försiktighet! Särskilt om du blir erbjuden ett fyndpris av en dubiös säljare på gatan eller på internet som inte hör till en optiker som du litar på.

Stjärnorna upptäcker Maui Jim

Kreationer från Maui Jim används lika flitigt vid surfing, på stranden och i naturen som på tennisplanen av stjärnor som David Ferrer och Martina Hingis eller av tyska proffs som Sabine Lisicki och Philipp Kohlschreiber, vilka på den tyska marknaden agerar samarbetspartner. Till och med golflegender som Ernie Els har anammat de kvalitativa solglasögonen, som utan problem kan mäta sig med toppmärken som adidas, Ray-Ban, Tom Ford, Carrera och Prada Sport.

Artister som Steven Tyler från Aerosmith, skådepelare som George Clooney, Jude Law och Brad Pitt såväl som Captain America-skådespelaren Chris Evans, Ryan Gosling, David Beckham eller Leonardo DiCaprio i The Wolf of Wall Street> har numera de små glastekniska underverken som en självklar del i sin solglasögonsamling. Även deras kollega Morena Baccarin från succéserien Homeland, Jennifer Aniston, Megan Fox, Angelina Jolie, Miley Cyrus och den före detta amerikanska presidenten Barack Obama unnar sina ögon en stunds vila bakom Maui Jims solglasögon när solens strålar bländar.

Maui Jim solglasögon modeller

Maui Jim solglasögon Lighthouse (Maui Jim 423) är en av de mest omtyckta modellerna från Maui Jim solglasögon kollektion 2017. Med bågmaterialet av nylon och de polariserade glasen lägger hawaiianen ribban såväl teknologiskt som modemässigt.

Maui Jim solglasögon Sugar Beach (Maui Jim 421) ger med sin båglösa look ditt ansikte en sockersöt touch. Exemplaret från Maui Jim kollektion 2016 imponerar genom det enastående UV skyddet och måste verkligen inte gömma sig bland konkurrensen när det kommer till glamour.

Maui Jim solglasögon Sand Island (Maui Jim GS253) lämnar inget utrymme för kompromisser. De raka linjerna hos metallbågen av monel möter dubbelbrygga, och tillsammans utgör de en dröm för alla soldyrkare.

Maui Jim solglasögon Breakwall (Maui Jim 422) kan ses som en sorts vågbrytare. Dessa Maui Jim solglasögon för stora ansikten står nämligen stabila under alla tänkbara förutsättningar och är en trogen följeslagare vid alla tillfällen.

Maui Jim kan mer än bara funktionalitet. Detta bevisade företaget med Maui Jim solglasögon Makaha (Maui Jim 405). I dessa modeller bidrar plastbågen till en lätt och luftig bärkomfort som får en att glömma att man över huvud taget har ett par solglasögon på näsan.

Maui Jim solglasögon Byron Bay (Maui Jim 746) är så mångsidiga att de gott och väl fungerar som märkets allroundvapen. Oavsett om det är i skidbacken, på stranden eller i staden, med solglasögonen i helbåge ger du en modern touch till alla dina outfits.

Med Maui Jim solglasögon Hana Bay (Maui Jim H434) har företaget skapat en unisexmodell som fungerar som Maui Jim solglasögon Havanna i alla lägen.

Helbågsglasögonen Maui solglasögon Eh Brah (Maui Jim H286) hör sedan länge till bästsäljarna. Med en sådan kvalitet och design som dessa glasögon har, är avundsjuka blickar en självklarhet.

Letar du efter metallbåge i gunmetalfärg? Låt oss då presentera Maui Jim solglasögon Kahuna (Maui Jim 162). En närmare presentation behövs helt enkelt inte, eftersom hawaiianen låter designen och optiken tala för sig själv.

Titanbågen hos Maui Jim solglasögon Whitehaven (Maui Jim R776) får framför allt soldyrkares och strandälskares hjärtan att slå högre.

Stilarna hos Maui Jim – soliga utsikter för alla

Till dags dato är det hawaiianska företagets produkter och modeller framför allt erkända för den enastående glasteknologin och funktionaliteten, som vid sidan av den exceptionella bearbetningen utgör en del av Maui Jim solglasögon kvaliteten.

Vad gäller design har dessutom de ansvariga under de senaste åren tagit elefantkliv. Kombinationen av fashion+function har bidragit till att märket blivit än mer omtyckt över hela världen.

Men aktuella trender på solglasögonmarknaden, knasiga former och ovanliga färgkombinationer spelar knappt någon roll och ses snarare sällan eller inte alls bland företagets kreationer. Maui Jim Eyewear baserar sin design snarare på retro eller vintagestil. En av det kundtrogna märkets deviser är och förblir: Det är mindre viktigt hur världen ser dig än hur du ser världen.

Teknologi – Maui Jim är de polariserade glasens Maybach

Trots bågarnas varierande material (plast, acetat, metall, monel eller titan) skulle vissa kunna tänkas säga att modellerna inte utmärker sig särskilt mycket från majoriteten – och kanske har de även rätt i det påståendet. Detta ändrar sig dock fundamentalt när det kommer till glasens kvalitet. För hawaiianen är i detta fält en sann ledare på marknaden, eftersom de producerar glas i världsklass. Enligt detta märke är bara det allra bästa bra nog.

Maui Jim silikatglas har sju olika skikt medan Maui Jim plastglas förfogar över nio olika skikt. Därtill kommer en ythärdning och antireflexbehandling på glasens bakre yta, medan den främre ytan har ett extra skikt på övre och undre delen av glaset som filtrerar inkommande solljus en andra gång. Dessutom uppnås en färgförstärkning genom sällsynta jordartsmetaller som gör att omvärlden inte blir mörkare utan istället förblir naturtrogen.

Därför kan Maui Jim hantera färger och klarhet som ingen annan solglasögonproducent i världen. Företagets rykte baseras på utvecklingen av framstående teknologier för dubbel- och enkelgradientspegel med eller utan styrka. Dessa reducerar de skadliga UVA- och UVB-strålarna till 100 procent och eliminerar 99,9 procent av bländningen från strålar som faller in ovanifrån, underifrån såväl som bakom glasögonglasen. Bara Maui Jim integrerar upp till nio olika skyddsskikt i varje glas. En av dessa är den patenterade polariserande Polarized-Plus2®-teknologin, som får färger att verka särskilt livliga och intensiva.

Inte för intet har Maui Jim erhållit rekommendationssigillet från Skin Cancer Foundation. Producentens högkvalitativa polariserande solglasögonglas är därmed en av tre solglasögonproducenter i hela världen som får lov att bära det renommerade sigillet som står för säkert och effektivt solskydd.

Till dessa hör även kollektionen Maui Jim solglasögon Blue Hawaii. I denna kollektion finns flertalet av företagets bästsäljare, som alla är mycket omtyckta tack vare glasen som inspirerats av de pulserande blåtonerna från ön Maui. Den snygga looken erbjuder även vad gäller siktförhållanden alla de fördelar som märket Maui Jim är erkänt för.

Det är precis dessa fördelar som får kreationerna från Maui Jim att utan omsvep avancera till de polariserade solglasögonens Maybach.

Vilka glasögon passar mig?

Vår online shop är precis det rätta stället om du söker efter de rätta Maui Jim solglasögonen. Vi erbjuder billiga Maui Jim solglasögon i vårt stora utbud. Till de solglasögon som sedan länge utgjort de mest omtyckta och som klarat alla test med bravur hör Maui Jim solglasögon blå (Kaa Point 713, Maui Jim solglasögon brun (Maui Jim Kahi H736), Maui Jim solglasögon purpur (Maui Jim Seven Pools RS418), Maui Jim solglasögon guld (Maui Jim Wiki Wiki HS246, Maui Jim Cliff House HS247), Maui Jim solglasögon grön (Maui Jim Mixed Plate HT721, Maui Jim Tail Slide HT740) samt de klassiska varianterna Maui Jim solglasögon svart (Maui Jim Hookipa 407, Maui Jim Maile RS294, Maui Jim Hot Sands 426), såväl som Maui Jim solglasögon grå (Maui Jim Koki Beach 433, Maui Jim Ocean GS723), Maui Jim solglasögon silver (Maui Jim Baby Beach B245) från Maui Jim Blue Hawaii-linjen, Maui Jim Guardrails 327, Maui Jim solglasögon Melika GS760) och Maui Jim solglasögon vit (Maui Jim Sunshine GS725, Maui Jim Nahiku GS436).

Särskilt omtyckta är Maui Jim pilotglasögon guld, eller andra färger som genom sina komplexa mönster tar Maui Jim solglasögon Aviator-looken till en ny nivå. Flygarglasögonen från Maui Jim som till exempel Maui Jim Pilot H210 eller Maui Jim GS264 är Maui Jim solglasögon för runda ansikten. Men även andra ansiktsformer passar bra i den klassiska och ikoniska bågformen.

Maui Jim Punchbowl H219 eller Maui Jim Peahi H202 står lika högt i kurs bland kunderna som till exempel Maui Jim Jasmine HS738.

Maui Jim Hanalei H413N och Maui Jim Red Sands 432 är värda att kasta en extra blick på. För den kända Maui Jim kvaliteten är återkommande genom hela hawaiianens produktionspalett.

Särskilt uppenbart blir detta faktum hos Maui Jim solglasögon Havanna (Maui Jim Spartan Reef H278, Maui Jim Summer Time HS732, Maui Jim Wakea H745) eller Maui Jim solglasögon Wayfarer (Maui Jim Stillwater 706, Maui Jim Snapback 730).

Massvis av nöjda kunder har även funnit modeller som Maui Jim Tail Slide B740 och Maui Jim Swept Away HS733. För att hitta den rätta modellen, som till exempel Maui Jim Starfish RS744 eller Maui Jim Stingray 103, erbjuder vi online provning, där du kan ladda upp ett foto av dig själv för att sedan prova glasögonen direkt.

Köpa Maui Jim solglasögon online

Vi kan tyvärr inte ge garantier för regnbågar och solsken på Hawaiis stränder, däremot kan vi erbjuda den rätta modellen för varje ansikte i vår shop. För att sökandet ska gå snabbare och framför allt bekvämare, hjälper sökfunktionen i vår online shop dig att på ett busenkelt sätt hitta ett par passande Maui Jim solglasögon online. Ställ helt enkelt in sökparametrarna som du behagar, efter storlek, pris, färg, material eller diverse andra filterval. Om du fortfarande inte är säker på ditt val har vår ”Master of Glasses” och våra bloggare ett par bra tips till dig för att göra glasögonköpets ädla konst mindre knepig. Den som trots allt skulle vilja ha rådgivning på plats är mer än välkommen till våra butiker i Hamburg AEZ och Ottenser Hauptstraße.

Vid valet av dina Maui Jim solglasögon med styrka och naturligtvis även vid sökandet efter de rätta glasen finns knappt några gränser. För till skillnad från många av de konkurrerande märkena är alla Maui Jim solglasögon polariserade och glasningsbara. Vi erbjuder även Maui Jim solglasögon med spegelglas och med fotokromatiska glas.

Om du bestämmer dig för ett par Maui Jim solglasögon transparent eller crystal (Maui Jim Kawika B257), beror helt på dina preferenser. När du har hittat din favoritmodell kan du inte bara köpa Maui Jim solglasögon billigt online, utan tack vare de olika betalningsmetoderna och genom standard- eller expressleverans kan du enkelt och smidigt ha glasögonen hos dig redan nästa dag.

Vår service

Naturligtvis kan du skicka tillbaka dina Maui Jim solglasögon om till exempel dina Maui Jim Pohaku H528, Maui Jim Koko Head H737, Maui Jim Kumu 724 eller Maui Jim Castaway 187 inte skulle visa sig passa dig. Individuellt anpassade glas med styrka kan dock inte ersättas, såvida det inte rör sig om ett tekniskt fel. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till vår kundsupport via vårt lokala telefonnummer eller direkt till personalen i en av våra två butiker i Hamburg.

Om oss

Maui Jim har länge kämpat för att erhålla det goda rykte det idag åtnjuter. Nu är märket minst på samma nivå som toppmärken som Prada, Versace, Michael Kors, Persol, Céline och Polaroid samtidigt som det inom vissa områden springer om all konkurrens med hästlängder. Idag bör hawaiianen vara första valet för alla som söker glasögon med glas av högsta kvalitet som går att lita på i alla lägen.

Vi har ingen riktad Maui Jim solglasögon reklam för Maui Jim soglasögon trender, ger inga Maui Jim solglasögon bedömningar gällande Maui Jim solglasögon intryck och Maui Jim solglasögon erfarenheter och har heller inga Maui Jim solglasögon test. För vi är helt enkelt inte enkom en Maui Jim solglasögon online store.

Dessutom har vi från Edel-Optics inga kortvariga rabattkampanjer eller Maui Jim solglasögon sale, utan stoltserar istället året runt med modeller till rekommenderade priser. Samtidigt ser vi med båda ögonen till vår modemedvetna kundkrets som inte bara vill se bra ut, utan även göra riktiga modestatements. Vårt motto ”SEE AND BE SEEN” är till syvende och sist inte skjutet från höften. För hos oss hittar du alltid enastående kvalitet till enastående pris … oavsett årstid.

Behöver du hjälp?
Tveka inte, bara ring. Vi hjälper dig gärna:
+46 8 40835698
Må.-fr. kl. 10–18
 
Returnera beställning
 
AUTHORIZED DEALER
Betalningsmetoder
paypal
Paypal
wire
Förskottsbetalning
cod
Postförskott
klarna
Faktura
 
Kreditkort
 
Vår butik
 
VIDEO TUTORIALS