HOTLINE +46 8 40835698
Kostnadsfri tur- och returfrakt
GRATIS EXPRESSLEVERANS
GRATIS EYESHAKER MEDFÖLJER VARJE
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Kostnadsfri tur- och returfrakt
30 dagars returrätt
 

Porsche Design Solglasögon

 
 
 

Produktgrupp

bågform

Glasfärg

         

Storlekar

 • S
   (23)
 • M
   (23)
 • L
   (96)
 • XL
   (62)
 • XXL
   (16)
 • XXXL
   (1)

Pris

 • 2 000 – 3 000 (17)
 • 3 000 – 5 000 (132)
 • Över 5 000 (72)
 •  
 
Filtrera
 
Sortierung
 
221
 
 
 
 
 
 

Sortering

 • sortera efter pris (lägst pris först)
 • högst pris först
 • order by salesrank
 • Sortera efter när artikeln kommit ut på marknaden
Filtrera
 
 
 
1/5
1/5
2
3 4 5

Porsche Design solglasögon

Värstingåket bland solglasögonen

“Hey, living in the fast lane”, sjunger R’n’B-artisten Bilal i sången med samma namn och tonsätter samtidigt ett visst tyskt bilföretags utveckling.

Men snabba bilar, ren hästkraft och sportig design är idag bara några av egenskaperna som allmänheten förknippar med märket Porsche. För vid sidan av kärnutbudet imponerar företaget med huvudkontor i Stuttgart inte bara med starka motorer, utan övertygar även på andra området med sin överlägsna innovation. Inspirerad av bilmodellernas omisskänneliga kurvor har Porsche Design skapat trendiga solglasögon som sticker ut genom sin lätthet och flexibilitet.

I alla avseenden en sann blickfångare!

Den som alltså bestämmer sig för ett par Porsche Design solglasögon håller ett högkvalitativt exemplar i handen, som utstrålar både tidlös elegans och absolut originalitet för kvinnor och herrar.


Porsche_Design/Porsche-Design-Solglasögon-Herrar_1271x793.jpg


Historia

Bakom märket Porsche Design finns en verkligt turbulent historia vilken tar sin början år 1972. Efter år av systematiskt uteslutande av alla Porsche-familjemedlemmar som beslutsfattare i det schwäbiska sportbils- och motorföretaget, fick en av familjemedlemmarna nog. Det var Ferdinand Alexander Porsche, ättling till Ferry Porsche, barnbarn till Ferdinand Porsche och kusin till Ferdinand Piëch, som då lade grundstenarna till sitt nya företagsprojekt i sin baden-württembergska hemstad, innan flyttlasset gick till sprillans nya lokaler i österrikiska Zell am See.

Där började även segertåget för företaget som bland annat gjort sig känt för sina klockor, väskor, portföljer samt den egna läder- och sportswear-kollektionen. Det första genombrottet på solglasögonmarknaden uppnåddes redan 1978 med införandet av Porsche Design Solglasögon P8478, vilken besatt en intelligent Porsche Design solglasögon glasbytesmekanism som väckte uppståndelse världen över och sände chockvågor genom hela solglasögonindustrin. Tack vare Porsche Design solglasögon snabblås kan de droppformade glasen på ett ögonblick bytas till valbara Porsche Design solglasögon utbytbara glas för att anpassa glasögonen till olika ljusförhållanden eller för att ge bäraren en helt ny look.

Under påföljande år etablerade sig märket på den konkurrensutsatta marknaden och excellerade med sina produkter till den grad att det snart spelade på samma nivå som tungviktarna i branschen. Sedan 2003 hör F.A. Porsche till Porsche Design Group som är ett dotterbolag till Porsche AG. Med tanke på företagens stormiga bakgrund är det ett litet under att de åter valde att göra gemensam sak.

Kanske var det ändå så att Porsche såg framför sig att hans livsverks historia, som troligtvis är den mest tilltrasslade av alla märkes- och företagsaffärer, skulle mynna i ett försonligt avslut, för att kunna efterlämna ett företag i ett affärsmässigt tryggt sammanhang.

De tilltrasslade relationerna hade och har än idag dock ingen inverkan på produkternas popularitet. Detta synliggörs bland annat genom de otaliga försöken att nå ut med Porsche Design solglasögon kopior på marknaden, för som Oscar Wilde skrev: ”Härmning är den uppriktigaste formen av smicker”. Och det är inte bara Porsche Design solglasögon classic-modellerna som fångat förfalskarnas intresse. Porsche Design solglasögon original, som produceras av Rodenstock, skiljer sig dock så fundamentalt från Porsche Design solglasögon kopior vad gäller material och bearbetning, att ett par äkta Porsche Design solglasögon utan svårigheter går att skilja från Porsche Design solglasögon kopior.

Porsche Design solglasögon kvalitet överglänser till och med den namnkunniga konkurrensen i form av Tom Ford, Ray-Ban och Dolce & Gabbana, vilket är den viktigaste orsaken till att Porsche Design fake solglasögon inte kan hävda sig på marknaden. För att vara på den säkra sidan finns dock ett par andra kännetecken som avgör glasögonens äkthet. För det första kommer alltid Porsche Design solglasögon modeller i en Porsche Design solglasögon Box inklusive Porsche Design solglasögon etui och Porsche Design solglasögon putsduk, för att du ska vara säker på att du inte råkar hålla i ett par Porsche Design solglasögon kopior. Därmed kan du obesvärat njuta av Porsche Design solglasögon som en produkt av företagets gedigna samlade erfarenhet.

Solglasögon från Porsche Design – stjärnornas ständiga följeslagare

Till märkets största fans hör även de största stjärnorna från såväl Hollywood som från sport- och musikscener runt om i världen. Efter att Yoko Ono bar Porsche Design solglasögon P8479 med en monoskiva utan båge av beta-titan på flera omslag till LP-skivor, följde snart diverse stjärnor efter. Än idag kapitulerar många celebriteter för de ikoniska solglasögonen.

Vid sidan av Black Sabbath, Axl Rose från Guns N’Roses, den avlidne världsstjärnan Prince, Sharon Stone, Jennifer Lopez, Al Pacino som Toni Montana i Scarface och Eddie Murphy i Beverly Hills Cop som alla hör till en ”äldre” generationen anhängare, har även nya stjärnor som Beyoncé, Lady Gaga, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Rick Ross, Kanye West, Usher, Will.i.am, David Beckham, Blake Lively, Amber Rose och den tyska supermodellen Tony Garn anslutit sig till den kända skaran av fans till märket.

Porsche Design solglasögon modeller

Efter de tidiga framgångarna tog Porsche Designs solglasögonformgivare till och med ytterligare ett steg och presenterade sin version av ett par vikbara Porsche Design solglasögon. Porsche Design solglasögon P8480 är det första vikbara exemplaret av Porsche Design solglasögon. Dessa Porsche Design solglasögon i pilotglasögon-stil kunde med bara ett fåtal enkla handgrepp vikas ihop till sex gånger sex centimeter. Glasögonen av titan förblev tack vare det enastående materialet både lätta och korrosionsbeständiga.

Lika revolutionär var 2018 års introduktion av Porsche Design solglasögon P8418, vilka utgör de första solglasögonen med utbytbara glas som är självfixerande. Men även Porsche Design solglasögon från den nya generationen som exempelvis kreationerna ur Porsche Design solglasögon kollektion 2015, Porsche Design solglasögon kollektion 2016, Porsche Design solglasögon kollektion 2017 och Porsche Design solglasögon kollektion 2018 har utan tvekan något att erbjuda.

I Porsche Design kollektion 2017 och Porsche Design kollektion 2018 sticker Porsche Design Solglasögon P8478 ut lite extra bland otaliga moderna bågar. De enastående båglösa Porsche Design solglasögon Aviator övertygar i kategorin Porsche Design solglasögon för män. För äkta glasögonälskare är dessa kreationer praktiskt taget omöjliga att förbise.

Samma sak gäller även för Porsche Design Solglasögon P8508. Denna Porsche Design solglasögon unisex-modell i Porsche Design solglasögon pilot-version tilltalar alla och funkar både som Porsche Design solglasögon för damer och Porsche Design solglasögon för herrar.

Porsche Design Solglasögon P8531 är ett litet tekniskt underverk för herrar. Med minimalism i kombination med kompromisslös linjeföring briljerar dessa båglösa glasögon. Därtill kommer Porsche Design solglasögon UV skydd, som garanterar hundraprocentigt skydd mot skadliga solstrålar.

Porsche Design Solglasögon P8634 sammanfattas i ett ord: fashionstatement. Utan krusiduller förenar modellen högkvalitativ bearbetning med ädla material. Dessa plastglasögon i helbågsdesign finns tillgänglig i två storlekar i Porsche Design solglasögon utbud.

Båglösa och i rectangle-form väcker Porsche Design Solglasögon P8509 alltid och överallt uppseende. Fyra olika färgkombinationer lämnar dessutom tillräckligt med utrymme för individualitet, som dotterbolaget till F.A. Porsche är ensamt om att erbjuda i denna form – detta är helt enkelt en extraordinär accessoar!

Behöver du ett par solglasögon för en dag på stranden, fönstershoppande eller för den dagliga vägen till arbetsplatsen? Då vågar du inte gå miste om att prova Porsche Design Solglasögon P8566.

Ikoniska modeller så långt ögat når. Varför inte testa Porsche Design solglasögon square? Porsche Design Solglasögon P8678 har allt vad denna traditionella bågform av titan behöver. Dessutom besitter denna modell från Porsche Design solglasögon kollektion 2016 en look som inte går av för hackor vid en soaré, galamiddag eller klubb.

Även Porsche Design Solglasögon P8541 utstrålar exklusivitet. Dessa coola herrglasögon passar perfekt för runda och ovala ansikten. Den eleganta titanbågen säkerställer genom den märkbart lättare vikten en ojämförbar bärkomfort som likt motorljudet från en Porsche 911 måste upplevas.

Till de absoluta bästsäljarna i Porsche Design solglasögon sortiment hör även Porsche Design Solglasögon P8565. Glasögonen hämtar inspiration från den klassiska square-formen utan att för den sakens skull tumma på de aspekter som gör Porsche unik.

Runda glasögon är även detta år helt i Porsche Design solglasögon trend. Till denna skara sällar sig utan tvekan Porsche Design Solglasögon P8631 samtidigt som denna modell bidrar med en helt egen stil och tolkning av den så omtyckta bågformen.


Porsche_Design/Porsche-Design-Solglasögon-Damer_1271x793.jpg


Djävulen sitter i detaljerna

Alla produkter ur Porsche Design Eyewear produceras med högsta möjliga anspråk på kvalitet. Tack vare materialet polykarbonat är glasen både repningsbeständiga som hållfasta. Självklart är även alla solglasögon utrustade med hundraprocentigt UV-skydd som förhindrar att skadliga solstrålar når det ömtåliga ögat. Hos denna modell kan du även välja vilken grad av toning du vill att glasen ska ha.

Behöver du ett par Porsche solglasögon med styrka? Inte heller det är några problem, för du kan nämligen låta anpassa dina glas individuellt.

Det lätta materialet titan, som återfinns i många modeller ger en angenäm bärkomfort utan att tumma på stabiliteten. Skalmar av polyamid eller ädelstål understryker de gracila linjerna. Vikbara solglasögon är åter helt i trend, vilket inte minst märks genom populariteten hos efterföljaren till 80-talets solglasögonklassiker. Därför erbjuder företaget även exempelvis Porsche Design Solglasögon P8592 som utgör ett tekniskt underverk i platssparande format.

Vilka glasögon passar mig?

Om du är på jakt efter Porsche Design solglasögon behöver du inte leta mer. Vi har allt vad lyxmärket har att erbjuda. Hur vore det exempelvis med Porsche Design solglasögon svart med tonade glas (Porsche Design P8644, Porsche Design P8650), som briljerar med sin modemässiga aktualitet. Inget annat märke förmår att integrera och lyfta sin design med moderna färger på samma sätt som Porsche. Från Porsche Design solglasögon grå (Porsche Design P8573, Porsche Design P8542) via Porsche Design solglasögon röd (Porsche Design P8654, Porsche Design P8637) och Porsche Design solglasögon rosa (Porsche Design P8588) till Porsche Design solglasögon guld (Porsche Design P8617, Porsche Design P8638) och Porsche Design solglasögon silver (Porsche Design P8629, Porsche Design P8579) har vi allt vad hjärtat kan önska.

Naturligtvis har vi även klassiker som Porsche Design solglasögon vit (P8599) och Porsche Design solglasögon svart (P8651, P8647). För att du ska kunna hitta den rätta Porsche Design solglasögon modellen erbjuder vi online-provning där du kan prova modellen direkt.

Fortfarande inte hittat de rätta? Då kan du med säkerhet få ny kunskap och hjälp genom vår blogg. Du kan även konsultera vår Master of Glasses i specifika frågor för att få ett par nyttiga och grundläggande tips angående glasögon.

När du har gjort ditt val hjälper vår digitala optikermästare dig vid valet av Porsche Design solglasögon med styrka och naturligtvis även vid sökandet efter de rätta glasen. Vilken design och glasfärg du vill ha, om du bestämmer dig för Porsche Design solglasögon med spegelglas, Porsche Design solglasögon polariserade eller Porsche Design solglasögon fotokromatiska alternativt Porsche Design solglasögon självtonande, beror helt och hållet på ditt eget tycke och smak. Till syvende och sist gäller även vid glasögonköp: låt dina preferenser styra!

När du har hittat din favoritmodell kan du beställa dina Porsche Design solglasögon billigt online. Dessutom kan du enkelt och kostnadsfritt skicka tillbaka glasögonen om du skulle ångra dig. Individuellt producerade glas från Porsche Design solglasögon med styrka kan dock inte ersättas, såvida det inte rör sig om ett tekniskt fel. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till vår kundsupport via ett lokalt telefonnummer eller direkt till vår personal i någon av våra två butiker i Hamburg.

Vår Service

Eftersom alla har en individuell ansiktsform med olika kännetecken, bör du alltid prova olika modeller innan du bestämmer dig. För detta behöver du inte ens gå utanför dörren, utan tack vare vår online-provning kan du prova så många bågar du orkar hemifrån soffan. Dessutom hjälper den rätta filterinställningen (märke eller form) dig att hitta de rätta glasögonen. Vill du kombinera din glasögonbåge med glas med styrka? För detta står vår digitala optikermästare till förfogande. Om du inte kan bestämma dig för vilka glas du vill ha kan du helt enkelt välja en modell med utbytbara glas. På så sätt förblir du flexibel samtidigt som du kan njuta av kvalitativ desgin.

Du har alltid möjlighet att vända dig till oss om frågor uppkommer under ditt glasögonköp. Vi står redo för dig med hela vår expertis, oavsett om det är i den digitala eller analoga världen. Besök även gärna någon av våra två butiker i Hamburg AEZ eller Ottenser Hauptstraße, för att få professionell och individuell rådgivning. Dessutom förenklar vår standard- eller expressleverans såväl som den fria returen och de mångsidiga betalningsmetoderna ditt köp. Så blir glasögonshoppandet en sann njutning.

Om oss

Om du vill köpa Porsche Design solglasögon billigt onlinehar du kommit rätt hos oss. Vi är ingen exklusiv Porsche Design solglasögon online store, utan har alla kända märken från Michael Kors och Carrera, via Gucci och Emporio Armani, till Prada och Versace i vår repertoar och detta till rekommenderade priser.

Vid sidan av våra redan låga priser får du i vår online shop sales section inte bara Porsche Design solglasögon rabatt, utan även en rabatt på andra modeller som sträcker sig genom hela vår produktpalett.

Som glasögonspecialist för en modemedveten kundkrets erbjuder vi under mottot "SEE AND BE SEEN" bara de mest högkvalitativa modellerna till absoluta fyndpriser. Även Porsche Design solglasögon till reducerade priser finns bland dessa. Ta dig en titt online eller låt dig förundras på plats av Edel-Optics glasögonvärld.

Behöver du hjälp?
Tveka inte, bara ring. Vi hjälper dig gärna:
+46 8 40835698
Må.-fr. kl. 10–18
 
Returnera beställning
 
Betalningsmetoder
paypal
Paypal
wire
Förskottsbetalning
cod
Postförskott
klarna
Faktura
 
Kreditkort
 
Vår butik
 
VIDEO TUTORIALS