HOTLINE +46 8 40835698
Kostnadsfri tur- och returfrakt
GRATIS EXPRESSLEVERANS
GRATIS EYESHAKER MEDFÖLJER VARJE
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Kostnadsfri tur- och returfrakt
30 dagars returrätt
 

Gucci Solglasögon

 
 
 

Glasfärg

               

Storlekar

 • XXS
   (12)
 • XS
   (10)
 • S
   (51)
 • M
   (191)
 • L
   (379)
 • XL
   (256)
 • XXL
   (64)
 • XXXL
   (5)

Pris

 • 2 000 – 2 999 (436)
 • 2 999 – 4 999 (763)
 • Över 4 999 (79)
 •  
 
Filtrera
 
Sortierung
 
1 278
 
 
 
 
 
 

Sortering

 • sortera efter pris (lägst pris först)
 • högst pris först
 • order by salesrank
 • Sortera efter när artikeln kommit ut på marknaden
Filtrera
 
Solglasögon Gucci GG0022S 007
2 727 kr
P
 
Solglasögon Gucci GG0687S 002
3 600 kr
P
 
Solglasögon Gucci GG0003S 006
2 836 kr
P
 
Solglasögon Gucci GG0381S 007
3 272 kr
P
 
Solglasögon Gucci GG0463S 002
3 382 kr
P
 
 
 
1/27
1/27
2 3 4
25 26 27

Gucci-solglasögon

Elegans i soltiden

Adjektiven inflytelserik, innovativ och progressiv smälter hos Gucci samman med kvalitet, tradition och hållbarhet … och detta alltsedan nästan 100 år. Grundaren Guccio Gucci startade en läderfirma i sin hemstad Florens, som han snart kompletterade med en liten affär för väskor och handväskor. Visionen att starta sitt eget märke tog italienaren med sig från London till sin hemstad. Som medarbetare vid Savoy fick han på nära håll uppleva estetiken hos den engelska högadeln.

Sedan dess är modemärket sinnebilden för en omvärldsöppen stil i kombination med hantverkskonst från Toskana, samtidigt som det förkroppsligar lyx och elegans. Efter en dipp på 90-talet blåste den då okända designern Tom Ford liv i det haltande företaget, innan managern Alessandro Michele Gucci 2015 lade fram sin nya vision för 2000-talet. Denna vision var en vägvisare för modehuset, så att Gucci även i fortsättningen kan vara det mest eftertraktade modemärket i världen.

Även vid sidan om modevärlden vågar sig italienaren ut på okända vatten. Förebilden för detta är märket Armani som sedan urminnes tider provat sin lycka inom vitt skilda branscher vid sidan om sin kärnverksamhet.

Med stjärnrestaurangen Gucci Osteria vågade företaget, som sedan 2004 hör till den världsledande mode-, accessoar- och lyxkonsernen Kering, ta språnget från Haute Couture till Haute Cuisine. Eklektiska, tidsenliga och romantiska produkter som utmärker sig i konkurrensen genom kvalitet och enastående detaljrikedom.

Redan 1997 var företaget inte bara aktiva inom mode och kläder, utan även inom parfymer, glasögon, smycken och klockor. Framför allt vad gäller glasögon och solglasögon gav italienaren, i karaktäristisk Gucci-anda, kreativiteten fria tyglar. Kollektionen spänner över stora och iögonfallande kreationer som Gucci GG0083S eller Gucci GG0214S såväl som fina och gracila modeller som Gucci GG0061S. I centrum av designen står kantiga former med ram (Gucci GG0010S) och utan ram (Gucci GG0054S), som åtnjuter en bred färgrepertoar utan att tumma på den klassiska elegansen som alltid har kännetecknat modehuset.

Precis denna elegans försöker en hel skara förfalskare fånga och kopiera. Till dags dato har det dock aldrig blivit mer än försök, eftersom kopiorna aldrig blir lika bra som originalen. Det är ändå viktigt att du tar hänsyn till ett par detaljer för att säkerställa att du inte blir lurad vid ditt glasögonköp.

Särskild uppmärksamhet bör du rikta mot insidan av ramen. Alla solglasögon produceras i Italien av Safilo Group. Efter ”Made in Italy” ska det finnas ett CE-märke. CE står för ”Conformité European", vilket betyder ”europeisk tillhörighet”. Där kan du även finna färgkod och modellnummer. Dessutom levereras glasögonen alltid med en Gucci Box, Gucci-putsduk, plastpåse för att skydda glasögonen, ett äkthetscertifikat såväl som ett garantibrev. Dessutom bör du alltid undersöka stavningen på namnet såväl som glasögonens vikt.

Gucci/Gucci-Solglasögon-Damer_1271x793.jpg

Kändisar väljer Gucci solglasögon

Kändisar har inte bara upptäckt italienarens kläder, utan de har även svårt att hålla fingrarna borta från de enastående modellerna från Gucci solglasögon. Mariah Carey, Kanye West, Miley Cyrus, Christiano Ronaldo, Nichole Scherzinger, Jennifer Aniston och Ludacris är bara några av celebriteterna som ofta låter sig plåtas i de trendiga glasögonen.

Modeller solglasögon Gucci

Modellernas namn såväl som loggan ”GG” har inget att göra med dataspels-akronymen för ”good game”, utan det är såklart förkortningen till grundaren Guccio Gucci. Denna logga pryder hans kreationer, såväl herr- och damglasögon som sol- och korrektionsglasögon.

Solglasögonen GG1047S riktar sig direkt mot framtidens män med sin kompromisslösa linjeföring. Rectangle-optiken ger det lilla konstverket en alldeles särskild kraft, en utstrålning och framför allt en självsäker look som passar bäst till mer runda ansikten.

Gucci GG0034S hör till de mest omtyckta modellerna ur Gucci-kollektionen från 2017. Den gracila designen ger modellen en tidlös karaktär som framför allt passar till powerkvinnor i alla åldrar. Särskilt de breda skalmarna av plast sticker ut, utan att verka kaxiga. Och med 100 % UV-skydd för dina ögon kan solen stråla när som helst.

Gucci GG0107S är ett riktigt fashion-statement. Pilotglasögonen (varning: trendalarm) med tunn metallram kan inte vara mer eftertraktad när det kommer till design och är nu mer efterfrågade än någonsin utanför cockpiten. Gucci Aviator är en av paradmodellerna från företaget från Toskana. Den traditionella unisex-bågen i pilotglasögonstil hör till den mest ikoniska glasögonramen som italienaren lanserat genom åren. En nyhet är att glasens design inte följer den välkända och omtyckta , utan har istället en klassisk trapetsform, vilket gör glasögonen till ett unikat.

Gucci GG 3863/Shör till ett must-have från damkollektionen. Fjärils-optiken förhöjs genom de tjocka glasögonbågarna. Looken är en mix av klassisk och gräll som stjärnor som Marilyn Monroe med säkerhet inte skulle kunna hålla sina fingrar ifrån.

Solglasögonmodeller för damer finns i överflöd. Men Gucci GG0035S är garanterat något speciellt. Modellen ger dig inte bara ett vidare synfält, utan tar dig även tillbaka den tid då glamorösa filmdivor gjorde världen vackrare och låter dig uppleva extravagansen från den gamla goda tiden.

Det finns igen annan modell som sammanfattar euforin i "La Dolce Vita så underbart som GG 3788. En särskild blickfångare är de runda oversize-glasen, som gör bågen till en av de mest exceptionella kreationerna som italienaren någonsin lanserat.

De tydliga linjerna hos Guccis GG0200S gör sig aldrig fel, oavsett om du sitter vid skrivbordet, hänger vid baren eller går på catwalken. Med de trendiga rectangle-bågarna på näsan går du runt med ett äkta fashion-statement.

Gucci/Gucci-Solglasögon-Herrar_1271x793.jpg

Teknik

Solglasögonen från Gucci kommer utan undantag med UV400-skydd som skyddar dina ögon från skadligt UV-ljus. Om du vill hitta de passande linserna i rätt styrka till sina glasögon då ska du vända dig till vår Digitala Optikermästare eftersom du där kan anpassa glasen efter dina personliga önskemål. Spegelglas, reningsskikt, antistatik och lotuseffekt är bara några av fördelarna du får när du köper plastglas hos oss.

Du kan även välja att få polariserade glas till modellerna. När vi i glasögon-kretsar pratar om polariserade menar vi inte polarcirkeln eller åsiktsskiljaktigheter. I dessa sammanhang menar vi bländningsskyddet som skyddar dina ögon från reflekterande ljus utan att trötta ut dem eller göra dem överansträngda.

Vilka glasögon passar mig?

Hur hittar du den rätta modellen? Det är inte det lättaste. Vi ger dig flera olika alternativ för att du ska kunna få en så bra bild som möjligt av de glasögon du är intresserad av. Sökningen förenklas genom ett filter som bara visar de glasögon du är intresserad av. Söker du till exempel efter ett par Gucci solglasögon av plast som GG3774 ställer du in det i filtret och du kommer bara se glasögon som motsvarar dessa. Du kan sedan ladda upp ditt foto och prova de önskade glasögonen i vår online-provning, där du kan testa vilken färg (?) och form som passar dig bäst.

För att välja den rätta styrkan till dina glasögon kan du gärna kontakta våra glasögonexperter i kundsupporten eller direkt i våra butiker i Hamburg. När du har gjort ditt val och bestämt dig för dina drömglasögon går det enkelt och snabbt. Du kan välja att få glasögonen levererade med standard- eller expressleverans och du har även möjligheten att välja mellan diverse betalningsmetoder. Om du trots allt inte är nöjd med glasögonen kan du skicka tillbaka dem utan extra kostnad. Skräddarsydda glasögon med individuellt anpassade glas med styrka kan dock inte returneras, såvida det inte föreligger ett tekniskt fel.

Om Oss

Edel-Optics med mottot "SEE AND BE SEEN" är ”glasögon-Mecka” och eldorado för fyndjägare. I vårt vokabulär existerar inte odet ”rea”, eftersom billiga priser är vardag hos oss. Om du i denna tidsålder av fake news inte litar på dessa ord är du, precis som Dorothy i Trollkarlen från Oz, bara ett klick bort från att se det med egna ögon.

Behöver du hjälp?
Tveka inte, bara ring. Vi hjälper dig gärna:
+46 8 40835698
Må.-fr. kl. 10–18
 
Returnera beställning
 
Vår butik
 
VIDEO TUTORIALS