HOTLINE +46 8 40835698
Kostnadsfri tur- och returfrakt
GRATIS EXPRESSLEVERANS
GRATIS EYESHAKER MEDFÖLJER VARJE
 
Kundkonto
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Kostnadsfri tur- och returfrakt
30 dagars returrätt
 

GUCCI GLASÖGON

 
 
 

Huvudbredd

 • Smal
  Smal
  (116)
 • Normal
  Normal
  (811)
 • Bred
  Bred
  (23)

Storlekar

Känner du ännu inte till din glasögonstorlek?
 

Produktgrupp

Pris

 • 2 000 – 3 500 (315)
 • 3 500 – 5 500 (662)
 • Över 5 500 (49)
 •  
 
Filtrera
 
Sortierung
 
1 026
 
 
 
 
 
 

Sortering

 • sortera efter pris (lägst pris först)
 • högst pris först
 • order by salesrank
 • Sortera efter när artikeln kommit ut på marknaden
Filtrera
 
 
1/22
1/22
2 3 4
20 21 22

Köp Gucci-glasögon online


Gucci-glasögon – tidlös elegans för glasögonentusiaster


Det finns knappt ett märke som modevärlden förbinder med attributen glans, glamour och lyx lika mycket som med Gucci… och det redan sedan nästan 100 år. Egenskaperna kvalitet, tradition och hållbarhet tillkommer och var av enorm betydelse för grundaren Guccio Gucci redan när han 1921 öppnade sin läderhandel för koffertar och väskor i sin hemstad Florens. Idag tillhör varumärket Gucci utan tvivel ett av de få märken som verkligen kan påstå att de har en evig plats i modeolympiaden. Slutligen klarar märket alltid lätt av spagaten mellan högsta modekrav och samtida funktionalitet i alla livslägen. Ett koncept som har lett till en nästan ojämförlig framgång för hela Gucci-portfolion – från mode över parfym och accessoarer till Gucci-glasögon och solglasögon för damer och herrar.

boutique/Boutique-Gucci-glasögon-general_1271x793.jpg

Historia – Är allt Gucci?

Visionen om att grunda ett eget märke var inte bara Guccio Guccis. Medan han bodde i London och jobbade som anställd i Savoy, fick han idén som han sedan tog med sig när han återvände till sitt italienska hemland – högadelns estetik och elegans, som han upplevde i den engelska huvudstaden, ville han absolut återskapa.

Fram tills idag finns det ingen Gucci-designer som nöjer sig med rekonstruktioner. Därför står GG idag inte bara för en kosmopolitisk stil utan stilen påverkas fortfarande starkt av inflytelser från den toskanska hantverkskonsten. Men inte allt har varit en dans på rosor för Gucci. Efter en period av svacka behövdes nog ett genie för hämta märket från botten. Den dåtida obekanta modeskaparen Tom Ford satte snabbt sin prägel på märket och klarade på 1990-talet av att återföra GG till toppen av modevärlden.

Sedan början av 2015 skriver det italienska modeimperiet igen framgångsrika kapitel under ledningen av kreativdirektör Alessandro Micheles, vars vision omformat traditionsföretaget för det 20:e århundradet. För Gucci-produkterna och även Gucci Eyewear står för sinnlighet, glamour och samtidigt urban design, utan att glömma Gucci-touchen och stjärndesignerns innovativa själ. Just därför kan man inte kategorisera Gucci-glasögon GG eller Gucci-solglasögon på något annat sätt än som den högsta italienska hantverkskonsten.

boutique/Boutique-Gucci-glasögon-dam_1271x793.jpg

Gucci-glasögon – med stil genom den urabana djungeln

Även om solglasögonen från Gucci kanske iscensätter Guccis glitterfaktor något mer, bör ingen underskatta Gucci GG-glasögon. För själva modeaspekten är kanske något tillbakahållen angående Guccis glasögon, när det kommer till glamour-aspekten, men Gucci-glasögonen sätter definitivt fokus på en högkvalitativ, elegant och glamourös stil, liksom Guccis solglasögon. I centrum för Gucci-glasögon står en betonad vardagslook för kontoret medan solglasögon från Gucci GG nog är mer spektakelorienterade. Även om målet kanske är ett annat ser vägen till Gucci-målet ändå alltid likadan ur: Gucci-bågarnas design kombinerat med högsta moderna krav och oinskränkt funktionalitet skapar ett helhetskonstverk, som höjer Gucci-glasögonen till en elegant nivå som mode-accessoar.

Exakt denna elegans försöker en hel skock av imitatörer sedan evigheters tider att infånga. Tills idag har de dock inte lyckats – ett par Gucci-glasögon fake är nämligen inte detsamma som ett par original Gucci-glasögon. Men du borde ändå ta hänsyn till några saker när du inhandlar dina Gucci-glasögon så att du inte blir lurad av en försäljare.

Du borde rikta en särskild uppmärksamhet till insidan av bågarna. Alla Gucci-glasögon och Gucci-solglasögon produceras av Kering. Efter Made in Italy bör kvalitetsstämplet ”CE” stå. Detta står för ”Conformité Européenne” som betyder ”europeisk tillhörighet”. Här anges även färgkoden och modellnumret. Och glöm inte att se efter den prominenta Gucci-logon, de gyllene GG.

Utöver det bör alltid en Gucci-box, ett Gucci-glasögonetui, en Gucci-putsduk och en plastpåse, som skyddar glasögonen eller solglasögonen, samt ett äkthetscertifikat och ett garantibrev följa med. Ta även hänsyn till stavningen och glasögonens vikt. Om dina glasögon är för lätta kan det hända att ett par oäkta Gucci har smugit sig in i din glasögonsamling.

boutique/Boutique-Gucci-glasögon-herr_1271x793.jpg

Gucci-glasögon för dam & Gucci-glasögon för herr

Har du hittat dina Gucci-glasögon på nätet i vår shop erbjuder vi dig en online-provning som innebär att du kan prova modellen direkt på näsan. Om skon (eller i detta fall bågarna) klämmer, kan vår blogg säkert hjälpa dig vidare. Även vår egen ”Master of Glasses” har en mängd tips kring glasögon och solglasögon såsom ”reparatur ” eller ”justering” i repertoaren.

Om du har gjort ditt val och hittat dina Gucci-glasögonbågar hjälper den digitala optikern dig vid valet av de rätta glasen. Om du som kvinna väljer ett par Gucci-glasögon dam eller som man väljer ett par Gucci-glasögon herr spelar ingen roll. Vi erbjuder alla människor, oavsett kön och synnedsättning Gucci-läsglasögon i alla färger, former och naturligtvis alla styrkor. Gucci-glasögon med styrka eller Gucci-glasögon utan styrka erbjuds ur Gucci-glasögonkollektionen 2020 lika mycket som Gucci-glasögon ur kollektionen 2019. Utöver det erbjuder Edel-Optics även tidigare kollektioner såsom Gucci-glasögonbågar från 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 och 2018.

Har du valt din favoritmodell ur Gucci-glasögonkollektionen kan du beställa dina Gucci-glasögon förmånligt online. Därtill kan du, om du mot förmodan inte skulle gilla dina Gucci GG-glasögon, returnera dem kostnadsfritt inom 30 dagar. Endast glas med styrka kan inte ersättas, bara om de skulle ha ett tekniskt fel. Vänd dig vid frågor helt enkelt per telefon till vår kundtjänst över vårt lokala nummer eller kontakta oss över våra kanaler för sociala medier, eller varför inte besöka oss i våra butiker i Hamburg.

Vår individuella service

Vid alla uppkommande frågor i samband med glasögoninköpet såsom ”vilken är den rätta Gucci-glasögonstorleken?” har du alltid möjlighet att ta kontakt med oss. Vi assisterar dig gärna med vår expertis, oavsett i den digitala eller den analoga världen. Besök oss gärna även i våra butiker i Hamburg för professionell och individuell rådgivning. Utöver det underlättar vår enkla försändelse (standard eller express), den kostnadsfria returneringen och de mångfaldiga betalningsmodaliteterna ett eller flera inköp hos oss.

Eftersom Gucci hör till våra högkvalitativa boutique-märken kan både glasögon och solglasögon av detta märke garanterat levereras redan imorgon, om du beställer idag innan klockan 18. Dessutom får du bredvid den kostnadsfria expressförsändelsen även en eyeshaker så att dina märkesglasögon alltid glänser.

Om oss

Om du vill köpa dina Gucci-glasögon online och vill känna av den ovanliga Gucci-glasögonkvalitén är vi med vår shop rätt företag för dig, d.v.s. din egen Gucci-återförsäljare. I vår nätbutik för märkesglasögon hittar du ofantligt många modeller till oslagbara priser. Samtidigt har du alltid möjlighet att jämföra modeller som liknar Gucci-glasögon med originalen.

Som glasögonspecialist för modemedvetna kunder erbjuder vi med vår slogan ”SEE AND BE SEEN” de mest högkvalitativa modeller, bland dessa även Gucci-glasögon med fönsterglas till förmånliga REA-priser i våra butiker. Även riktigt billiga märkesglasögon erbjuds i vår egen glasögon-REA. Vi har – förutom andra-hands Gucci-glasögon nog allt du kan önska dig. Häribland finns de mest eftertraktade märken såsom Ray-Ban, Prada eller Versace. Alltså vad väntar du på? Besök oss genom ett klick hos Edel-Optics och ta del av vår ovanliga glasögonvärld!

Behöver du hjälp?
Vanliga frågor
+46 8 40835698
Må.-fr. kl. 9–18
 
 
Vår butik
 
Hjälpvideor för glasögon