As we are currently changing our systems, customer support availability may be slightly reduced. Please be assured we will get back to you as soon as possible!
Största direkttillgängliga sortiment i Europa!  
Kostnadsfri tur- och returfrakt  
30 dagars returrätt  
0
Varukorg
 
Your basket is empty
0
0
Filtrera
Glasögon
Sportglasögon

 
 
 

Burberry Solglasögon

 
 
 
 

Produktgrupp

Huvudbredd

 • Smal
  Smal
 • Normal
  Normal
  (176)
 • Bred
  Bred
  (53)

Storlekar

Känner du ännu inte till din glasögonstorlek?
 

Bågtyp

Glasfärg

             

Pris

 • 2 000 – 3 500 (258)
 • 3 500 – 5 500 (2)
 •  
Filtrera
Filtrera
 
260
 
 
Produkter/sida
 
Sortering
 
 

Sortering

 • sortera efter pris (lägst pris först)
 • högst pris först
 • order by salesrank
 • Sortera efter när artikeln kommit ut på marknaden
Filtrera
 
Solglasögon Burberry LUNA (BE4332 30018G)
2 750 kr
 
 
Solglasögon Burberry Rose (BE4298 382287)
2 500 kr
 
 
Solglasögon Burberry Clare (BE4308 3853T3)
2 625 kr
P
 
 
Solglasögon Burberry LUNA (BE4332 331613)
2 750 kr
 
 
Solglasögon Burberry Rose (BE4298 382713)
2 500 kr
 
 
Solglasögon Burberry TARA (BE3122 1005T3)
2 876 kr
P
 
 
 
1/6
1/6
2 3
4 5 6

Burberry solglasögon

Lyx på det gamla goda engelska viset

Josephine Baker sade en gång: ”Med pengar kan man köpa sig många vänner, men sällan är någon värd priset.”

Visst ligger det mycket i visdomsorden från den amerikansk-franska dansaren, sångaren och skådespelaren, men Burberry visar att det finns undantag. För Burberry solglasögon kvalitet är färgad av företagets gedigna erfarenheter från branschen och utmärker sig genom beständighet ((Burberry BE3080)), klassisk design (Burberry BE4216) och funktionalitet (Burberry BE4199). Dessa egenskaper gör solglasögonen från Burberry till de optimala följeslagarna i alla lägen.

Burberry eyewear kollektionerna, som är licenserade sedan 2006, hittar sin inspiration i märkets innovativa ”Ready-to-wear” och accessoar kollektioner. Därtill kommer faktumet att företaget återkommande inkluderar ikoniska element i hela produktlinjen för såväl kvinnor som män. Detta gör britten till ett av de mest framstående lyxmärkena i övre prisklassen vid sidan av Prada, Gucci, Michael Kors, Persol och Tom Ford.


Burberry/Burberry-Solglasögon-Herrar_1271x793.jpg


Historia

När Thomas Burberry som lärling till en tyghandlare år 1856 realiserade sin dröm om en egen firma, kunde nog den 21-årige grundaren inte i sin vildaste fantasi drömma om var på modehimlen hans kreationer skulle befinna sig 150 år senare. En av modeindustrins klarast skinande stjärnor är idag nämligen ett företag vid namn Burberry Group PLC som är etablerat på London Stock Exchange och FTSE 100 Index.

Fram till 1999 gjorde sig märket känt under namnet Burberrys genom att producera exklusiva kläder inom dam-, herr- och barnsegmentet. Det var en repertoar som sedermera utvidgades med lädervaror, skor, accessoarer, klockor, smycken, parfym och kosmetik.

Och alltid efter devisen: So very British, like the five o´clock tea!

Ändå dröjde det ytterligare 20 år efter grundandet tills Burberry nådde sitt genombrott med den regnavvisande Burberry trenchcoat, och därmed etablerade sig som ett välkänt namn på modekartan. Burberry kapporna övertygade till och med den brittiska militären genom den noggranna bearbetningen och det lätta materialet i kombination med robustheten. Detta gjorde kappan till en del av officerarnas standardutrustning under första världskriget.

Länge tjänade britten sina pengar som outdoor outfitter, innan Burberry genomgick förvandlingen till lyxmärke. För vid sidan av den brittiska militären under världskriget, fick märkets textilier förtroendet från flertalet äventyrare, forskare och piloter. Bland annat tillhandahöll företaget en del av utrustningen vid den första antarktiska expeditionen till sydpolen. Dessa landvinningar och framgångar låg säkerligen till grund för utnämningen till kunglig hovleverantör av Queen Elizabeth II samt att det brittiska olympiateamet klädde sig i Burberry på 1960-talet.

Burberrys igenkänningsgrad låter sig dock inte härledas till bara ett par enskilda produkter, utan snarare på ett särskilt mönster som är oskiljaktigt förbundet med modemärket. Burberry sjalar och Burberry handväskor är visserligen klassiker som var för sig kastar långa skuggor, men solen som Burberry universum kretsar kring är ändå det patenterade Burberry Check mönstret.

På flera av glasögonskalmarna hos Burberry solglasögon av plast dyker intilliggande färgytor upp i ett märkestypiskt färgspektrum. Dessa delas upp av lodräta ränder. Även på Burberry solglasögon med metallbågar finns ofta plats för sådana applikationer. På vissa modeller återfinns även linjer som korsar varandra, vilket fångar upp Burberrys signaturmönster.

Att dessa märkesglasögon är så omisskänneliga och samtidigt enastående gör även att Burberry solglasögon original lätt går att särskilja från Burberry solglasögon kopia. Vikt, bearbetning och pris är några av faktorerna som hjälper till att avgöra om det handlar om Burberry solglasögon original eller Burberry solglasögon förfalskning. Om det rör sig om ett par Burberry solglasögon fake eller kopia går ofta även att avgöra utifrån huruvida motsvarande Burberry solglasögon tillbehör som till exempel Burberry solglasögon etui eller Burberry solglasögon glasögonduk ingår i köpet. Dessutom har de falska modellerna ofta en annan namntext än originalets ”BURBERRY”, som vid majoriteten av modellerna finns skrivet på skalmens insida. Dessa falska varianter kan vara: Burrbery, Burbbery, Berberry eller Burbry.

Solglasögon från Burberry – kändisar väljer optisk njutning

”Äkta rikedom ligger inte i ägandet, utan i njutningen”, skrev en gång Ralph Waldo Emerson och än idag gäller det för många av kändisarna som tyr sig till Burberry. För enligt celebriteter som Jessica Alba, Jourdan Dunn, Naomi Campbell, Tyra Banks, Emily Blunt, Penelope Cruz och Eva Mendes kan en solig dag bara fulländas med ett par Burberry solglasögon på näsan. Även manliga stjärnor har funnit charmen i Burberry. Bland annat Taylor Lautner, Michael Fassbender samt rapparna Stormzy och Dizzy Rascal hör till lyxmärkets fans.

Jay-Z droppade till och med märkets namn i en av sina sånger. Som en del av '03 Bonnie & Clyde' från 2002 sjöng rapp-ikonen texten ”The only time you wear Burberry to swim” i en serenad tillsammans med Beyoncé. Även på den tyska marknaden är modellerna mycket omtyckta. Burberry solglasögon har till exempel närapå blivit ett varumärke för den tyska rapparen Kay One.

Idag kommer man helt enkelt inte ifrån att dra en parallell mellan Burberry och Kate Moss. Supermodellen och modemärket när sedan 1990 en innerlig och samtligt ökänd relation. På samma sätt är märket tätt sammankopplat med den kända designern Christopher Bailey, som från 2009 till 2018 arbetade som VD på Burberry och vars arbete för att ta företaget till dagens position knappast kan överskattas.

Burberry solglasögon – en ljuv engelsk konst

Tidlösa och mederna glasögonformer för barn, damer och herrar i kombination med ett stort mått kvalitet sätter takten för företaget. Stilfull elegans förenas med det traditionsrika modemärkets typiska emblem. Därtill övertygar en harmonisk färgmix i kombination med ett värde som är beständigt tack vare de höga anspråken på bearbetningskvalitet. Burberry-kunder kan lita på att det kända rutmönstret återkommer i traditionsmärkets verk, utan att de för den sakens skull blir för påtagliga.

Det omisskänneliga rutmönstret återkommer även ofta hos solglasögon från Burberry. Framför allt skalmarna hos många av modellerna pryds av de olikfärgade ränderna. Stilsäkert och aldrig påträngande intrigerar företaget sitt signum i glasögonmodellerna. Förutom på skalmarna jobbar designerna även med mönstret på sidodetaljer, där det ibland är mer och ibland mindre iögonfallande. Hos Burberry solglasögons plastmodeller och hos Burberry solglasögon metallbågar finns ofta trimmade versioner av rutmönstret, som tack vare färgharmonin aldrig förlorar igenkänningsvärde.

Alla exemplar i Burberry solglasögon kollektion följer dock inte samma mall. Smyckande detaljer av Hornoptik som bär Burberrys märkesnamn återfinns i Burberry solglasögon sortiment, såväl som valet att använda rutmönstret (Burberry BE4227, Burberry BE4241, Burberry BE4146) som bas för frontdesignen. Burberry-stilen är alltså på intet sätt statisk, utan förändras och bearbetas i alla kollektioner, från Burberry solglasögon kollektion 2013 till Burberry solglasögon kollektion 2018, där vissa modeller från Burberry solglasögon för herrar (Burberry BE4273) och Burberry solglasögon för damer (Burberry BE4235Q) sticker ut från det traditionella.

Vilka glasögon passar mig?

I vår online shop har du hittat rätt om du är på jakt efter de rätta Burberry solglasögonen. Vi har ett brett utbud av billiga Burberry solglasögon. Glasögon från Burberry som länge har stått starka i glasögonvärlden och klarat alla test med bravur är Burberry solglasögon blå (Burberry BE4173, Burberry BE4256), Burberry solglasögon brun (Burberry BE4197, Burberry BE4245), Burberry solglasögon rosa (Burberry BE3090Q, Burberry BE3096), Burberry solglasögon rosé alternativt Burberry Solglasögon roséguld (Burberry BE4251Q), Burberry solglasögon grön (Burberry BE4208Q) såväl som de klassiska varianterna Burberry solglasögon svart (Burberry Sonnenbrille BE4181, Burberry Sonnenbrille BE4250Q), Burberry solglasögon guld (Burberry BE3092Q, Burberry BE3072) samt Burberry solglasögon grå (Burberry BE3084), Burberry solglasögon silver (Burberry BE4272) och Burberry solglasögon vit.

Som bästsäljare har de klassiska formerna Burberry solglasögon Cat Eye det vill säga Burberry solglasögon kattögon (Burberry BE4267), Burberry solglasögon Square samt Burberry solglasögon med kvadratisk båge (Burberry BE4160, Burberry BE4233) och Burberry solglasögon helbåge (Burberry BE4272) seglat upp. Men även Burberry solglasögon runda (Burberry BE4239Q) och Burberry solglasögon pilot alternativt Burberry flygarsolglasögon (Burberry BE3078J) hör till bästsäljarna i Burberry solglasögon utbud. Trendiga färgsättningar som hos Burberry solglasögon turkos eller Burberry solglasögon havanna (Burberry BE4255, Burberry BE4261) har även dem fallit väl ut bland kunderna. För att kunna hitta den rätta modellen bland Burberry solglasögon urval erbjuds du att använda online provning, där du kan ladda upp en bild av dig själv för att sedan sätta glasögonen virtuellt på näsan.


Burberry/Burberry-Solglasögon-Damer_1271x793.jpg


Köpa Burberry solglasögon online

Regnbågar och solsken kan vi tyvärr inte garantera. Något som vi kan garantera är dock att vi har den rätta modellen för alla ansiktstyper i vår shop. För att sökandet efter dina passande Burberry solglasögon online ska gå snabbare och bekvämare hjälper dig sökfunktionen i vår online shop, och den är dessutom busenkel att använda. Ställ helt enkelt in de sökparametrar du vill, efter form, färg, material eller diverse andra filterval. Om du fortfarande inte känner dig helt säker kan du vända dig till vår ”Master of Glasses” eller våra bloggare för att få ett par nyttiga tips som guidar dig i glasögonköpets ädla konst. Den som vill ha råd och hjälp på plats är varmt välkommen till någon av våra butiker i Hamburg AEZ eller Ottenser Hauptstraße.

Vid valet av dina Burberry solglasögon med styrka och naturligtvis även vid sökandet efter de rätta glasen, som till exempel Burberry solglasögon blåa glas eller spegelglas i andra omtyckta färger, finns knappt några gränser. Vi erbjuder även Burberry solglasögon polariserande, Burberry solglasögon spegelglas, Burberry solglasögon fotokromatiska eller Burberry solglasögon med styrka. Om du bestämmer dig för Burberry solglasögon transparent beror helt och hållet på dina egna preferenser. När du har hittat din favoritmodell kan du inte bara köpa Burberry solglasögon billigt online, utan tack vare de olika betalningsmetoderna och genom standard- och expressleverans kan du även få dem snabbt levererade till huset.

Vår service

Självklart kan du skicka tillbaka dina Burberry solglasögon om de inte skulle leva upp till dina förväntningar. Individuellt producerade glas med styrka kan dock inte ersättas, såvida det inte handlar om ett tekniskt fel. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundsupport på ett lokalt telefonnummer eller så kontaktar du vår personal direkt i våra butiker i Hamburg.

Om oss

Burberry borde alltid vara ett förstahandsval … i alla livslägen. Vi har varken riktad Burberry solglasögon reklam för Burberry solglasögon trender, vi ger inga Burberry solglasögon värderingar beträffande Burberry solglasögon intryck och utger inga Burberry solglasögon test och vi är heller inte enkom en Burberry solglasögon online store, just eftersom dessa glasögon inte behöver någon närmare presentation.

Vi på Edel-Optics har dessutom inga kortvariga rabattkampanjer eller Burberry solglasögon sale, utan stoltserar hela året om med modeller till rekommenderat pris. Dessutom håller vi båda ögonen riktade mot vår modeintresserade kundkrets, som både vill se snygg ut och göra riktiga modestatements. Vårt motto ”SEE AND BE SEEN” är alltså inte skjutet från höften. För hos oss får alla kunder enastående kvalitet till enastående priser … oavsett årstid.

Behöver du hjälp?
Vanliga frågor
+46 8 40835698
Må.-fr. kl. 9–18
 
 
Vår butik
 
Hjälpvideor för glasögon