As we are currently changing our systems, customer support availability may be slightly reduced. Please be assured we will get back to you as soon as possible!
Största direkttillgängliga sortiment i Europa!  
Kostnadsfri tur- och returfrakt  
30 dagars returrätt  
0
Varukorg
 
Your basket is empty
0
0
Filtrera
Glasögon
Sportglasögon

 
 
 

Boss Solglasögon

 
 
 
 
 • Spara alla filter

Produktgrupp

Huvudbredd

 • Smal
  Smal
 • Normal
  Normal
  (266)
 • Bred
  Bred
  (125)

Storlekar

Känner du ännu inte till din glasögonstorlek?
 

Märke

Bågtyp

Glasfärg

           

Pris

 • 550 – 1 000 (10)
 • 1 200 – 2 000 (173)
 • 2 000 – 3 500 (223)
 • 3 500 – 5 500 (4)
 • Över 5 500 (5)
 •  
Filtrera
Filtrera
 
415
 
 
Produkter/sida
 
Sortering
 
 

Sortering

 • sortera efter pris (lägst pris först)
 • högst pris först
 • order by salesrank
 • Sortera efter när artikeln kommit ut på marknaden
Filtrera
 
 
1/9
1/9
2 3 4
7 8 9

Boss solglasögon

En av sångraderna i Beginner-tracket ”Ahnma“, lyder:

”Men bakom solglasögonen är jag själv, där har jag min sista bit privatsfär.”

Och denna privatsfär som Eißfeldt aka Jan Delay pratar om kan Hugo Boss och framför allt kärnmärket BOSS erbjuda som näst intill inget annat märke på marknaden. Diskret och autentisk lyx återfinns genom hela företagets produktionspalett.

Särskilt uppenbar blir denna aspekt dock genom Boss solglasögon sortiment. Modern stil i kombination med utomordentlig bearbetning och högkvalitativa, teknologiska material kännetecknar kreationerna i BOSS Eyewear lika mycket som den eleganta estetiken, den innovativa designen och de finurliga detaljerna. Tillsammans skapar de karaktären hos de anspråksfulla BOSS solglasögon kollektionerna.

I kollektionerna skiljer sig BOSS solglasögon damer drastiskt från BOSS solglasögon herrar. Medan BOSS solglasögon damer är kända för subtila, kvinnliga former och raffinerade färger, vilket ger dem mer än bara en illusion av felfri elegans, skiljer sig BOSS solglasögon herrar från konkurrensen genom att finurligt kombinera funktionalitet och kvalitet på ett sätt som garanterar en komfortabel passform.

Historia

Det traditionella tyska företaget Hugo Ferdinand Boss som grundades 1924 och har sitt säte i Baden-Württembergs världsmetropol Metzingen, var efter andra världskriget framför allt känt för sina stiliga Hugo Boss kostymer. Det blev en framgång som framför allt tillskrivs Boss Eugen Holys svärson. Sedan 1948 förde han inte bara modeföretaget genom en ny tidsålder, utan lade även grundstenarna för det imperium som märket BOSS skulle komma att skapa sig kring sekelskiftet och som än idag gör märket till ett av de mest eftertraktade i fashionvärlden.

Efter finslipningen av den standardiserade produktionen på 1960-talet, fokuserade de ansvariga under de följande decennierna på att etablera Boss Brand i en tid då kostymer kännetecknades av extremt smala axlar och enradiga kavajer med två knappar.

Även utanför catwalken var märket aktivt och BOSS Brand Image blev globalt känt genom till exempel sponsring av motorsport och senare även av golf, segling och genom samarbete med projekt som ”Save The Children“. Det är investeringar som än idag ger avkastning och som i begynnelsen snabbt tog företaget från skuggan till att bli en av tungviktarna i branschen. De ansvariga tog företaget till toppen först 1985 med börsnoteringen på Frankfurt DAX.

Samma år började företaget med golfsponsring och tog samtidigt första stegen in på glasögonmarknaden. 1989 fick företaget licens för glasögon och kunde därmed starta produktionen av Hugo Boss solglasögon.

Över hela världen opererar BOSS på en nivå i höjd med andra modeinstitutioner som Tom Ford, Gucci, Dolce & Gabbana, Prada och Versace. Företagets över 1100 butiker säljer produkter som exempelvis husets fyra egna modelinjer BOSS, BOSS Orange, BOSS Green och Hugo i världens alla viktiga modemetropoler. Linjerna förkroppsligar företagets olika facetter i sin renaste form och talar samtidigt till många olika målgrupper. Genom lanseringen av BOSS år 2000 med sina kreationer i business-, kvälls- och fritidsstil har företaget skapat sig en egen domän i modevärlden.

De höga anspråken på kvalitet visar sig naturligtvis även i BOSS solglasögon modeller. Ett par BOSS solglasögon original skiljer sig därför markant från BOSS solglasögon kopior som går att finna överallt i världen. BOSS solglasögon original imponerar genom sin bearbetning, vilket gör att man lätt kan avgöra om det är en original BOSS eller en BOSS solglasögon fake. För det första är det texten ”HUGO BOSS” på skalmens utsida och bokstäverna BOSS på insidan vid sidan av bokstäverna CE (vilket är akronymen för den högsta europeiska produktionsstandarden), för det andra är det BOSS solglasögon etui och motsvarande BOSS solglasögon putsduk som utan undantag ska vara med för att fullborda BOSS paketet.

Ett absolut must-have för kändisarna

Världens kändisar behöver inte oroa sig för om de har ett par BOSS solglasögon fake eller BOSS solglasögon kopia på näsan. Men för många av de prominenta spelar de trendiga BOSS solglasögon exemplaren sedan länge en närmast essentiell roll för att kunna glänsa en solig dag. Hulk-skådespelaren Mark Ruffalo och kollegorna Edward Norton, Michael Fassbender, Stanley Tucci, Neil Patrick Harris och Nicolas Cage hör sedan länge till märkets anhängare. Men även kvinnliga stjärnor som Jennifer Lawrence, Selena Gomez samt Helen Mirren, Diane Keaton, Julia Roberts och Meryl Streep är likaså imponerade av BOSS.

BOSS solglasögon modeller i överblick

BOSS 0652 och BOSS 0475/S är modeller i helbåge speciellt för män. Rectangle-optiken ger bäraren en självsäkerhet och power som bara ett fåtal modeller på marknaden kan åstadkomma. Plastbågarna finns i många olika stilar vilket gör att de passar till en mängd olika outfits och kompletterar dina looks på ett smidigt sätt … oavsett om du är på stranden, på väg hem från kontoret eller på shoppingtur i stan i någon av världens metropoler.

Krusidullös? Klara linjer? Ovanlig materialbearbetning? Svaret är enkelt: BOSS 0727/S. Stabilitet kombinerat med Square-optik som accentuerar ansiktsformen, hör vid sidan av det 100-procentiga UV-skyddet till kännetecknen för denna BOSS modell.

Om man söker efter BOSS solglasögon med metallbåge kan man inte undgå BOSS 0521/S. Den kompromisslösa linjeföringen står för en maskulin touch, medan den låga vikten garanterar en ojämförbar bärkomfort.

BOSS 0918/S är kanske en av de mest iögonfallande square-formerna i BOSS solglasögon repertoar. Andra alternativ är BOSS 0838/S eller BOSS 0830/S med den unika dubbelbryggan som trendig accessoar.

Även vad gäller rectangle-bågar finns en mängd riktningar man kan välja. Några exempel är BOSS 0509/S eller BOSS 0911.

Detsamma gäller för BOSS pilotglasögon: Från BOSS Sonnenbrille 0669/S via BOSS 0761/S till BOSS 0882/S. Alla dessa BOSS flygarglasögon är ögongodis såväl i som utanför cockpit.

Även Boss solglasögon rund har en hel del att erbjuda. Unisex-modellen BOSS 0869/S, dambågen BOSS 0978/S och herrglasögonen BOSS 0990/F/S är bara några av pärlorna från produktionspaletten som har mycket mer att erbjuda.

Pantoglasögon går aldrig ur tiden. Blandningen hos BOSS 0777/S av plast och trä förenar sig i glasögonbågen till ett enastående exemplar, som än idag är ett unikum på glasögonmarknaden. Andra möjligheter är BOSS 0926/Soch BOSS 0912/N/S.

BOSS 0667/S lämnar inget övrigt att önska. Browline-bågen i husets egna BOSS solglasögon Wayfarer-look är utan tvekan jämnbördig med originalet från Ray-Ban. Här möter New School Cool tunna skira linjer i traditionell form, som till följd av metallbågen blir mycket slitstark. Robust, flexibel och korrosionsbeständig å ena sidan och samtidigt lätt och bekväm å andra sidan – med dessa egenskaper hittar solglasögonen sin plats på alla näsor.

BOSS solglasögon stil – sportig elegans i kombination med hög bärkomfort

Med Hugo Boss kommer garanterat high fashion på köpet. Design och bärkomfort går för märket hand i hand med oklanderlig bearbetning som realiseras genom användning av robusta material. Detta gör BOSS solglasögon till en långlivad kvalitetsprodukt i nivå med Tom Ford, Prada, Gucci och Persol.

I BOSS glasögonkollektion från 2013 till 2018 kommer framför allt de som gillar kombinationsbenägna accessoarer göra fynd. För BOSS solglasögon förenar sportig enkelhet med eleganta former och designelement av silver och guld, vilket gör designsolglasögonen till enastående men samtidigt diskreta smycken. Det är ett faktum som blir uppenbart för alla bärare av BOSS glasögon. Smak och stilkänsla är minst lika viktigt som exklusiva detaljer och enkel elegans hos BOSS glasögonkollektioner, vilket låter gränserna mellan fritid och business flyta ihop till en ovanlig mix. De tidlösa BOSS glasögonbågarna blir därmed trogna följeslagare för livets alla dagar.

Den moderna stilen uttrycker lättsamhet och anpassningsförmåga. Märket har passande glasögonen för alla situationer i sportig elegant look utan påträngande element. BOSS solglasögon är den perfekta accessoaren för business men och business women, som ibland vill bära något mer avslappnat men som ändå vill ge sina outfits ett smakfullt och tidlöst utseende.

Vilka glasögon passar mig?

Om du letar efter ett par BOSS solglasögon har du hittat rätt hos oss. För hos oss har du ett urval som heter duga. Hur vore det till exempel med BOSS solglasögon Aviator-style (BOSS 0977/S, BOSS 0915/S) med tonade glas i grå (BOSS 0979/S) eller BOSS solglasögon round (BOSS 0888/S, BOSS 0929/S), som uppvisar en alldeles speciell modemedvetenhet.

HUGO BOSS modeller utmärker sig som få andra glasögonmärken genom sin trendiga färgsättning. Från BOSS solglasögon grå (BOSS 0811/F/S, BOSS 0916/S) via BOSS solglasögon röd (BOSS 0879/S) till BOSS solglasögon guld (BOSS 0886/V/S, BOSS 0781/S) och BOSS solglasögon blå (BOSS 0707/P/S, BOSS 0799/S) kan alla hitta den rätta modellen för sitt ansikte ur BOSS solglasögon urval.

Självklart har vi även BOSS solglasögon grön (BOSS 0648/F/S), BOSS solglasögon vit (BOSS 0944/S) och BOSS solglasögon svart (BOSS 0845/S, BOSS 0853/S) i vårt stora BOSS solglasögon urval.

För att hitta de rätta HUGO BOSS erbjuder vi online provning, där du kan prova din modell direkt. Har du fortfarande inte hittat rätt? Då kan vår blogg med säkerhet hjälpa dig vidare. Till temat BOSS solglasögon reparationer har vår Master of Glasses alltid hjälpande tips och tricks.

När du har gjort ditt val stöttar vår digitala optikermästare dig vid valet av BOSS solglasögon med styrka och naturligtvis även vid letandet efter de rätta glasen. Vilken design och glasfärg du väljer, om du vill ha BOSS solglasögon spegelglas, BOSS solglasögon polariserade eller BOSS solglasögon fotokromatiska beror helt och hållet på din personliga smak. Som alltid gäller även vid glasögonköp: alla efter sin egen smak!

När du har hittat din favoritmodell kan du beställa BOSS solglasögon billigt online. Om du skulle ångra dig kan du enkelt och kostnadsfritt skicka tillbaka modellen. Individuellt producerade glas hos BOSS solglasögon med styrka kan dock inte återbetalas, såvida det inte rör sig om tekniska fel. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundsupport via det lokala telefonnumret eller vår personal direkt i en av våra två butiker i Hamburg.

Vår service

Om frågor uppkommer under glasögonköpet har du alltid möjlighet att vända dig till oss. Vi står beredda med hela vår samlade expertis, oavsett om det är i digitala eller analoga världen. Du är varmt välkommen till en av våra två butiker i Hamburg AEZ eller Ottenser Hauptstraße där vi möter dig med professionell och individuell rådgivning. Dessutom förenklar vår standard- eller expressleverans såväl som den fria returen och de mångsidiga betalningsmetoderna ditt köp. Så blir glasögonshoppande riktigt kul.

Om oss

Om du vill köpa BOSS solglasögon billigt online har du hamnat rätt hos oss. Vi är ingen exklusiv BOSS solglasögon online store, utan har alla kända märken från Marc Jacobs, Marc Jacobs och Céline till Polaroid i vår repertoar, och detta till rekommenderade priser.

Vid sidan av våra redan låga priser får du i vår online shop sale section inte bara BOSS solglasögon rabatt, utan även en discount på vidare modeller genom hela vår produktpalett.

Som glasögonspecialist åt en modemedveten kundkrets erbjuder vi under mottot "SEE AND BE SEEN" bara de mest högkvalitativa modellerna till absoluta fyndpriser. Även BOSS solglasögon till reducerade priser finns bland dessa. Ta dig en titt online eller låt dig förundras på plats av Edel-Optics närapå oändliga glasögondjungel där du tack vare våra iPads och vårt enastående shopsystem inte behöver vara orolig för att gå vilse.

Behöver du hjälp?
Vanliga frågor
+46 8 40835698
Må.-fr. kl. 9–18
 
 
Vår butik
 
Hjälpvideor för glasögon