HOTLINE +46 8 40835698
Kostnadsfri tur- och returfrakt
GRATIS EXPRESSLEVERANS
GRATIS EYESHAKER MEDFÖLJER VARJE
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Kostnadsfri tur- och returfrakt
30 dagars returrätt
 

Jimmy Choo Solglasögon

 
 
 

Huvudbredd

 • Smal
  Smal
  (3)
 • Normal
  Normal
  (154)
 • Bred
  Bred
  (121)

Storlekar

Känner du ännu inte till din glasögonstorlek?
 

Produktgrupp

Bågtyp

Glasfärg

            

Bågmaterial

Pris

 • 1 200 – 1 999 (17)
 • 1 999 – 3 000 (209)
 • 3 000 – 5 000 (81)
 •  
 
Filtrera
 
Sortierung
 
307
 
 
 
 
 
 

Sortering

 • sortera efter pris (lägst pris först)
 • högst pris först
 • order by salesrank
 • Sortera efter när artikeln kommit ut på marknaden
Filtrera
 
 
1/7
1/7
2 3 4
5 6 7

Handla Jimmy Choo-solglasögon online


Mode från Fjärran Östern


”You got those Jimmy Choo‘s
You never get the blues
It’s always all about you”

sjunger Hilary Duff i sin låt Dignity och utfärdar därmed ett recept på hur man kan förbättra stämningen om man har ”the blues”. Den som är nedslagen kan kanske piggas upp av ett par av de ytterst populära solglasögonen från Jimmy Choo.

Varumärkets framgång är nog ett resultat av att designern Jimmy Choo, som härstammar från Malaysia, har sitt hantverk i blodet sedan barnsben. Som son till en skomakarfamilj fick han uppleva skodesign redan innan han själv kunde gå. När han var fyra år upptäcktes hans talang och då han var elva år skapade han sin första sko. Därför gick ingen väg förbi en karriär i modebranschen för hans del. Idag bedriver Jimmy Choo över 150 boutiquer världen och företräds i de mest renommerade köphusen och specialbutiker som befinner sig i de mest exklusiva inköpsområdena à la Avenue Montaigne i Paris eller Via Condotti i Rom. Här presenteras bredvid skor och väskor även de populära Jimmy Choo-solglasögonen. Medan skor från Jimmy Choo har synts på diverse Hollywood-stjärnor redan sedan nittiotalet räknas solglasögon från Jimmy Choo fortfarande som ett insidertipps bland modekännare.

Till märkets efterhängare räknas bland annat Kim Kardashian och Jessica Alba. Även Paris Hilton är in love med sina Jimmy Choo-solglasögon och Rihanna bär sina Jimmy Choo-solglasögon vid alla sina viktiga evenemang. Jimmy Choo inbringade glitter, glans och glamour till och med i den brittiska kungafamiljen – Prinsessan Diana var en de mest kända kunderna. För detta utmärktes designern år 2003 till ”Officer of the Order of the British Empire” av den brittiska drottningen. Ytterligare utmärkelser som Jimmy Choo erhållit är till exempel ”Designer Brand of the Year” av British Fashion Councils och ”ACE Brand of the Year” av Accessory Councils.

boutique/Boutique-JimmyChoo-solglasögon-general_1271x793.jpg

### Fint och bra!

Den eleganta kundkretsen uppskattar Jimmy Choo-solglasögon som it-piece för varje tillfälle men inte bara tack vare kultstatusen utan även de vackra formerna på Jimmys små designunder är föremål för beundran. Förföriska linjer som på Jimmy Choo-solglasögon ETTY understryker de kvinnliga sidorna hos användarna. Den som inte vill nöja sig med en subtil touch måste definitivt prova Jimmy Choo-solglasögon AUDREY. Eftersom dessa Jimmy Choo-solglasögon pryds av lyxig dekoration är de en absolut blickfångare bland solglasögon. Skulle de beundrande blickarna bli för mycket för dig kan du helt enkelt ta bort smyckestillägget genom ett klipp. Denna finess kombinerat med den enastående Jimmy Choo-solglasögonkvalitén gör dessa glasögon till en absolut lyxprodukt.

Den som säger UVA måste också säga UVB

Kvalitén återspeglas bokstavligen i glasen. Jimmy Choo-solglasögonens UV-skydd förhindrar inte bara att du bränner dig på den bekanta UVB-faktorn utan motverkar med ett UVA-filter även solallergi och för tidig hudåldring. Detta bör inte underskattas för det är självklart fint att se bra ut men att se vacker och ung ut är ännu bättre! Jimmy Choo-solglasögon erbjuder alltså ett non plus ultra mot ultraviolett strålning. Ultrabra, eller hur?

Vill du köpa ett par Jimmy Choo-solglasögon online borde du passa dig för kopior, för dessa är inte bara av sämre kvalitet utan erbjuder inte heller det nödvändiga UV-skyddet och kan på så vis skada din hälsa. Alltså bort med fingrarna från billiga Jimmy Choo-kopior som kallas Jimmy Chu eller Jimi Choo. Om du vill vara säker väljer du bara solglasögon ur vårt Jimmy Choo-solglasögonsortiment.

boutique/Boutique-JimmyChoo-solglasögon-dam_1271x793.jpg

Valet i kvalet

Här hittar du ett stort urval av Jimmy Choo-solglasögon för dam, Jimmy Choo-solglasögon för herr och även Jimmy Choo-unisexmodeller som passar alla kön (till exempel havanamönstrade Jimmy Choo-solglasögon).

Men frågan är vilken modell som passar dig. Bara för att Taylor Swift ser bra ut i Jimmy Choo CORA betyder det inte automatiskt att denna modell passar till din ansiktsform. Vid val av båge och färg vill vi därför presentera hela repertoaren för dig – oavsett i vår webbshop eller direkt i någon av våra butiker i Hamburg.

Ibland är man inte säker då Jimmy Choos glasögonvärld erbjuder så mycket mer än bara svarta Jimmy Choo-solglasögon Jimmy Choo POSIE] eller vita Jimmy Choo-solglasögon Jimmy Choo ELLO. Här erbjuds till exempel Jimmy Choo-solglasögon i guld eller Jimmy Choo-solglasögon i silver (Jimmy Choo-solglasögon ABBIE). Riktigt färggrant blir det med röda Jimmy Choo-solglasögon, blåa Jimmy Choo-solglasögon Jimmy Choo-solglasögon LUE eller gula Jimmy Choo-solglasögon. Angående form räcker spektrumet från runda Jimmy Choo-solglasögon (till exempel Jimmy Choo-solglasögon JC272 till Jimmy Choo-solglasögon cat-eye (till exempel Jimmy Choo-solglasögon DONNA.

boutique/Boutique-JimmyChoo-solglasögon-herr_1271x793.jpg

Vad bör du tänka på när du inhandlar Jimmy Choo-solglasögon?

Det är bättre att tänka till i förväg än att vara efterklok. Självklart står utseendet i fokus men ändå borde man inte välja glasögon bara efter de aktuella trenderna utan både efter typ och vilken funktion glasögonen kommer att ha.

Med glasen är det som med nästan alla saker här i livet: Många vägar leder till Rom. Om du väljer speglade eller klara Jimmy Choo-glas, självtonande eller polariserande Jimmy Choo-solglasögon beror på dig och dina preferenser och för vilket ändamål de är tänkta. För en glasklar blick kan du välja mellan progressiva eller traditionella solglasögon med styrka. Om du inte har någon synnedsättning kan vi naturligtvis även erbjuda fönsterglas, det vill säga glas utan styrka. Har du fler frågor kan du exempelvis besöka vår ”Master of Glasses”. Här behandlas viktiga teman såsom reparation, rengöring eller modellval snabbt och lättförståeligt.

Vår service

Vi vill göra valet av rätt solglasögon så lätt som möjligt för dig. Därför erbjuder vi dig möjligheten att på vår webbsida ladda upp ett porträttfoto för att med hjälp av vårt program kunna testa olika modeller online. Så ser du direkt om du gjort rätt val. Färg, storlek och form kan du ställa in individuellt.

En annan service som vi erbjuder i samband med försäljningen av våra Jimmy Choo-solglasögon online är den digitala optikern som stöder dig i samband med glasögonköpet och hjälper dig välja rätt styrka.

Om du har bestämt dig kan du beställa dina Jimmy Choo-solglasögon online och få dem hemskickade direkt. Tack vare olika betalningsmetoder är du flexibel. Du kan även beställa dina Jimmy Choo-solglasögon exempelvis per faktura. Annars gäller: om du inte gillar en modell du beställt kan du returnera den kostnadsfritt. Observera att individuellt slipade glas med styrka inte kan returneras. (Bortsett från om produkten skulle vara defekt). Har du frågor eller undrar något? Hör i så fall av dig per telefon eller mejl, eller besök oss i någon av våra butiker i Hamburg för individuell rådgivning. Här använder vi all slags hightech som LED-hyllor, iPads eller RFID-chips för att underlätta glasögoninköpet för dig. Vårt moderna affärskoncept med virtuell varupresentation och virtuell spegel integrerar fördelarna med online-shopping i din inköpsupplevelse på plats – mer än du tidigare upplevt.

Eftersom Jimmy Choo hör till våra högkvalitativa boutiquemärken levereras dina glasögon och solglasögon av detta märke garanterat redan imorgon, om du beställer idag innan klockan 18. Dessutom får du bredvid den kostnadsfria expressförsändelsen även en eyeshaker så att dina märkesglasögon alltid glänser.

Om oss

SEE AND BE SEEN” – just det är vårt mott på Edel-Optics. Vi älskar mode och vill dela vår passion för accessoarer med dig. För ett par solglasögon är inget nödvändigt bruksföremål för oss utan ett oemotståndligt modestatement – oavsett årstid. Därför erbjuder vi dig ett enormt utbud, och det alltid till otroligt låga priser så att man nästan kan tro att vi har REA på solglasögon året igenom. Vill du alltså köpa Jimmy Choo-solglasögon billigt online så starta din dator eller din surfplatta och dyk in i Jimmy Choos glamourösa värld.

Behöver du hjälp?
FAQ
+46 8 40835698
Må.-fr. kl. 9–18
 
 
Vår butik
 
Hjälpvideor för glasögon