HOTLINE +46 8 40835698
Kostnadsfri tur- och returfrakt
GRATIS EXPRESSLEVERANS
GRATIS EYESHAKER MEDFÖLJER VARJE
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Kostnadsfri tur- och returfrakt
30 dagars returrätt
 

Bvlgari Solglasögon

 
 
 

Huvudbredd

 • Smal
  Smal
  (13)
 • Normal
  Normal
  (319)
 • Bred
  Bred
  (46)

Storlekar

Känner du ännu inte till din glasögonstorlek?
 

Produktgrupp

Glasfärg

               

Bågmaterial

Pris

 • 1 999 – 3 000 (1)
 • 3 000 – 5 000 (426)
 • Över 5 000 (54)
 •  
 
Filtrera
 
Sortierung
 
481
 
 
 
 
 
 

Sortering

 • sortera efter pris (lägst pris först)
 • högst pris först
 • order by salesrank
 • Sortera efter när artikeln kommit ut på marknaden
Filtrera
 
 
1/11
1/11
2 3 4
9 10 11

Bvlgari solglasögon

La Dolce Vita à la Bvlgari

Extravagans.
Charm.
Stil.

Ord som i modelexikonet även ordlöst kan representeras med en bild från Bvlgari-kreationer. För allt som den tredje största smyckesproducenten i världen tar sig an förvandlas förr eller senare, likt i legenden om kung Midas, till guld. Utrustad med en överlägsen talang till att forma ädla metaller och med mindre än en handfull lira i fickan lade den grekiska invandraren och silversmeden Sotirios Voulgaris 1884 grundstenen för sin alldeles egna tolkning av romerska riket.

Idag är modemärket en del av lyxkonglomeratet MHLV, som står för Moët Hennessy – Louis Vuitton SE och producerar framför allt smycken, accessoarer, läderföremål och parfym. Märkesnamnet skrivet man med ett ”v” istället för ett ”u” och anledningen går att härleda till det latinska alfabetet samtidigt som det är ett enkelt sätt att få namnet att sticka ut.

Av alla bestsellers i sortimentet från Bvlgari har solglasögonkollektionen för damer (Bvlgari BV8151BM, Bvlgari BV8172B, Bvlgari BV6077B) och herrar (Bvlgari BV7021, Bvlgari BV7027, Bvlgari BV5033) blivit särskilt omtyckt. Skådespelar-ikonen Leonardo DiCaprio går knappt ut ur huset utan dem på sig. Även Kirsten Dunst visar sig gärna med modeaccessoaren för att ge hennes outfit en nypa italiensk livskänsla.

När du väljer en ny Bvlgari modell (Bvlgari BV8156B) bör du dock beakta ett par saker. Komfort och storlek spelar en avgörande roll; skalmarna ska inte vara för tighta och näskuddarna ska varken halka ner eller trycka. Utseende är såklart också viktigt och Bvlgari solglasögon utmärker sig här genom utomordentlig kvalitet (Bvlgari BV6095, Bvlgari BV6091B, Bvlgari BV6084) och förstaklassig bearbetning (Bvlgari BV6093. Bvlgari BV8162B, Bvlgari BV7029. I vårt sortiment hittar du till exempel Limited Editions som Bvlgari 8167B med Swarowski-stenar – en alldeles särskild blickfångare som får dig att skina i alla årstider.

Apropå skina. Solen kan genom sin intensitet sätta käppar i hjulet, men tack vare ett fenomentalt UV-skydd som hos äkta Bvlgari solglasögon aldrig får svika, kommer garanterat alla ögon förbli torra.

Eftersom det finns så pass många förfalskningar på marknaden är det desto viktigare att veta hur man känner igen den italienska producentens solglasögon så att inga förfalskade glasögon råkar hamna på din näsa utan din vetskap. Bearbetning och material är måttstock nummer ett. Varningsklockorna ska även ringa om det ingraverade serienumret, som finns registrerat hos producenten, inte finns på glasögonen, om märkesnamnet ser plumpt ut eller om Bvlgari är skrivet fel (Bulgari, Bvglari).


Bvlgari/Bvlgari-Solglasögon-Damer_1271x793.jpg


Vad måste du tänka på vid glasögonköp?

Det är bättre att tänka efter före. Visserligen är optiken det viktigaste vid köpet av glasögon. Men designen har även den en viktig roll, och här kan det vara värt att tänka på att inte bara köpa glasögon efter senaste modet, utan att även se till att de passar din ansiktstyp och uppfyller en god funktionalitet.

När det kommer till glas är det som med de flesta saker i liver: många vägar leder till Rom. Om du väljer spegelglas, bländningsskydd, självtonande eller polariserade beror på dina egna preferenser och på miljön du ska vistas i med glasögonen. Om du har synfel kan du välja mellan progressiva och traditionella slipade solglasögon. Är synnedsättning inte aktuellt har vi naturligtvis även fönsterglas, det vill säga glas utan styrka, i repertoaren. Har du ytterligare frågor kan du vända dig till vår Master of Glasses. Där får du ingående information rörande de viktigaste teman såsom reparation, rengöring och modellval.

Vilka glasögon passa mig?

Det är inte lätt att hitta passande glasögon. För modellen ska inte bara passa optiskt, utan de ska även passa dig. Den optimala formen på glasögon beror först och främst på ansiktsformen hos bäraren. Vid val av glasögonram och dess färg drar vi därför fram det tunga artilleriet för att du ska ha ett stort urval, oavsett om du väljer dina glasögon online eller i någon av våra butiker i Hamburg. För ibland är det inte lätt att hitta rätt när Bvlgaris glasögonvärld erbjuder så mycket mer än bara svart (Bvlgari BV8089K) eller vitt (Bvlgari BV6094B). Till exempel kan du även botanisera bland olika färger som brun (Bvlgari BV8184B) eller guld (Bvlgari BV6053BM) såväl som delikata utsmyckningar med Swarowski-strasstenar som gör Bvlgari till ett unikat (Bvlgari BV6089, Bvlgari BV6088, Bvlgari BV5041) inom modevärlden.


Bvlgari/Bvlgari-Solglasögon-Herrar_1271x793.jpg


Vår service

Vi vill göra ditt val av de perfekta glasögonen så enkel som möjligt. Därför erbjuder vi möjligheten för dig att ladda upp ett porträttfoto på vår hemsida och med hjälp av vårt program prova glasögonen du gillar virtuellt. På det sättet ser du direkt om du har gjort rätt val eller inte. Färg, storlek och form kan du bestämma separat.

En annan service är den digitala optikermästaren, som hjälper dig online vid ditt glasögonköp och som ger råd vid val av glas. Om du behöver vidare hjälp kan du vända dig till vår telefonsupport. När du bestämt dig för ett eller flera par glasögon kan du välja att få dem skickade till dig med standard- eller express-leverans. Tack vare olika betalningsmöjligheter har du även där flexibilitet, till exempel kan du välja att betala dina Bvlgari solglasögon med faktura.

Annars gäller: passar inte modellen kan du helt enkelt skicka tillbaka glasögonen med fri frakt. Tänk dock på att du inte kan få pengarna tillbaka om glasögonen är beställda med din individuella synstyrka såvida det inte föreligger ett produktionsfel. Finns fortfarande oklarheter eller frågor? Hör då av dig per telefon till oss eller kom personligen till en av våra butiker i Alstertal Einkaufszentrum eller i Hamburg-Altona.

Om oss

SEE AND BE SEEN – precis så lyder mottot hos edel-optics.se. Vi älskar mode och vill gärna dela vårt intresse för accessoarer med dig. Ett par glasögon är inte ett nödvändigt ont för oss, utan ett oemotståndligt fashion-statement oavsett årstid. Därför erbjuder vi dig ett stort urval av glasögon och alltid till så otroligt bra priser att man kan tro att det är glasögon-rea året om. Nu återstår bara en sak: sätt igång din dator eller surfplatta och njut av La Dolce Vita à la Bvlgari bekvämt från din soffa.

Behöver du hjälp?
FAQ
+46 8 40835698
Må.-fr. kl. 9–18
 
 
Vår butik
 
Hjälpvideor för glasögon